x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cornel Dinu i-a "citit" vineri pe ciprioti

Cornel Dinu i-a "citit" vineri pe ciprioti

09 Aug 2005   •   00:00
Cornel Dinu i-a "citit" vineri pe ciprioti

Administratorul-delegat al lui Dinamo, Cornel Dinu, a fost prezent vineri seara, pe Stadionul "Makario" din Nicosia, la ultimul meci amical sustinut de Omonia Nicosia, 1-1 cu grecii de la Xanthi. Desi antrenorul olandez al cipriotilor, Henk Houwaart, a inceput meciul fara 3-4 titulari, Dinu si-a putut face o impresie despre jocul alb-verzilor. Omonia va sosi miercuri dimineata in Romania.

CONCLUZII. "Omonia e o echipa solida, disciplinata tactic, cu jucatori masivi. Cred ca la Bucuresti vor juca un 4-2-3-1 defensiv, cu un varf impins si doi jucatori de banda. Mi-a placut mult mijlocasul central, Kaiafas. Macedoneanul Grozdanovski, care evolueaza in banda stanga, e foarte rapid, dar nici atacantul senegalez N’diaye, transferat recent, nu s-a miscat deloc rau", a dezvaluit oficialul dinamovist. In meciul cu Xanthi, golul Omoniei a fost marcat dintr-o lovitura libera de catre brazilianul Magno Mocelin (’32), achizitionat recent de la De Graafschaap. Golgeterul Musawengosi Mguni, international din Zimbabwe, va absenta in meciul de joi. Accidentat la un antrenament, el va face parte din delegatie, dar are sanse mici sa joace.

1.200 FANI
Dinamo va pune la dispozitia suporterilor ciprioti 1.200 de bilete pentru partida de joi seara.

Fanii Omoniei vor ajunge in Bucuresti la bordul unor chartere care le-au fost rezervate de catre doua agentii de turism cipriote. Excursia lor in Romania i-a costat in jur de 300 de euro, iar pana sambata fusesera deja umplute 6 avioane. Fanii Omoniei vor sosi joi dimineata, iar sejurul lor va fi atent supravegheat de fortele de ordine.

×
Subiecte în articol: sport