x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Coşmar în Teatrul Viselor

Coşmar în Teatrul Viselor

de Mihai Igirosanu    |    09 Apr 2010   •   00:00
Coşmar în Teatrul Viselor
Sursa foto: /AFP

Bayern München a renăscut miraculos după ce în minutul 41 al returului de pe Old Trafford era condusă cu un neverosimil 0-3. Bordeaux s-a impus în manşa a doua a duelului fratricid cu Lyon, însă Olympique s-a calificat pentru prima oară în semifinale.



Portughezul Nani a făcut show în prima repriză de la Manchester, însă, după pauză, omul meciului a fost olandezul lui Bayern, Arjen Robben, care a marcat golul calificării germanilor cu un vole senzaţional. Rămasă în zece oameni din minutul 50, când Rafael a fost eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene, trupa lui Sir Alex Ferguson a părut neputincioasă în faţa ţesăturii dezarmante de pase a bavarezilor.

"Ferguson a spus că am fost prea agresivi, dar agresivitatea face parte din joc. Robben şi Ribery au fost extrem de creativi şi au făcut diferenţa", a declarat antrenorul lui Bayern, olandezul Louis Van Gaal. "Rafael este un tânăr care a demonstrat că nu are experienţă, dar arbitrul s-a grăbit cu elimina-rea sa. Dacă am fi rămas cu 11 jucători, nu am fi avut nici o problemă", a ripostat Sir Alex Ferguson. În celălalt "sfert", Lyon a reuşit, în premieră, calificarea în semifinale, în dauna celor de la Bordeaux.

SFERTURI
BARCELONA - Arsenal 4-1
Messi ('21, '37, '42, '88)/ Bendtner ('18)
ŢSKA Moscova - INTER MILANO 0-1
Sneijder ('6)
Manchester Utd. - BAYERN MüNCHEN 3-2
Gibson ('3), Nani ('7 şi '41)/ Olici ('43) şi Robben ('74)
Bordeaux - OLYMPIQUE LYON 1-0
Chamakh ('45)

SEMIFINALE
Inter Milano - Barcelona
Bayern München - Olympique Lyon
Vor avea loc la 20/21.04 şi la 27/28.04.

×
Subiecte în articol: sport