x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Costin Lazăr nu mai vrea în Giuleşti!

Costin Lazăr nu mai vrea în Giuleşti!

de Marius Mihalcea    |    21 Dec 2009   •   00:00
Costin Lazăr nu mai vrea în Giuleşti!
Sursa foto: /rpressport

Ajuns la capătul răbdării din cauza incertitudinii din club, căpitanul feroviarilor a ameninţat că nu se va prezenta la reunirea lotului.

După Nae Manea, care l-a anunţat pe George Copos că n-ar mai vrea să continue pe banca tehnică a echipei şi în partea a doua a campionatului, a venit rândul lui Costin Lazăr să ia poziţie vizavi de situaţia ambiguă care domneşte la gruparea de lângă Podul Grant de ceva vreme. "Poate nu mă mai prezint la reunirea lotului, pentru că m-am săturat de această incertitudine de la club!", s-a revoltat căpitanul giuleştenilor.

Principalul acţionar ar Rapidului s-a arătat dezamăgit de atitudinea jucătorului. "Lazăr e ultimul care poate să vorbească! El e singurul plătit în avans! A luat 48.000 de euro", a spus Copos la Realitatea TV. Deşi susţine că doreşte să vândă clubul, Copos nu a reuşit să ajungă la un numitor comun în această privinţă nici cu ultimul potenţial cumpărător, omul de afaceri german Lutz Stache. La fel au stat lucrurile şi când Copos a luat loc la masa tratativelor cu Fathi Taher.

×
Subiecte în articol: sport