x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Craciunescu, victima propriilor delegari

Craciunescu, victima propriilor delegari

14 Mai 2004   •   00:00

La o zi dupa o noua etapa agitata din punct de vedere al arbitrajelor, presedintele CCA, Ion Craciunescu, s-a aratat deranjat de atmosfera potrivnica pe care a suportat-o miercuri seara, in Ghencea.

MIHAI IGIROSANU

La meciul Steaua - FC National, „centralul" Gheorghe Farcas a avut o prestatie slaba, care a starnit mania stelistilor. Discutii s-au declansat si la Pitesti, dupa penalty-ul acordat de Alexandru Tudor in favoarea gazdelor in jocul cu FCM Bacau, care a dus si la golul victoriei.

VICTIMA. Liderul CCA a lasat de inteles ca prestatia lui Farcas i-a daunat si lui, in calitate de observator al partidei din Ghencea. „Din pacate, acestea sunt consecintele functiei pe care o ocup, dar nu consider ca este normal sa suport tot eu si greselile arbitrilor. Sa nu se uite ca nu eu arbitrez, iar responsabilitatea apartine celor din teren", a precizat Craciunescu. Pe de alta parte, fostul arbitru international a facut referire si la atmosfera din stadion: „Formele de adresare pe care a trebuit sa le suport nu sunt deloc cele mai ortodoxe. Si de la statia de amplificare au fost lansate semnale nocive, care au inflamat asistenta".

EXCLUDERE. Tot ieri, Craciunescu a anuntat ca va convoca astazi sedinta CCA, care va lua in discutie prestatia lui Gheorghe Farcas din Ghencea. Se pare ca arbitrul din Targu-Mures va primi o sanctiune foarte mare si are mari sanse sa fie exclus de la Divizia A. Prestatia lui Alexandru Tudor la Pitesti a fost catalogata drept buna, in consecinta bucuresteanul fiind delegat sambata la partida Farul - Ceahlaul.

„Ce a facut Farcas in prima repriza este incredibil. Putea sa ne delege si noua alt arbitru pentru meciul cu FC National. Orice greseala in favoarea lui Dinamo se simte"
Mihai Stoica, presedinte executiv FC Steaua

„Nu ma mai intereseaza fotbalul! Este clar, nu m-au dorit sa raman in prima divizie acum, cand sunt in campanie electorala. Voi spune mai multe la finele campionatului"
Dumitru Sechelariu, presedinte de onoare FCM Bacau
×
Subiecte în articol: sport