x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Craioveanu lupta contra rasismului

Craioveanu lupta contra rasismului

11 Feb 2004   •   00:00

Gica Craioveanu, atacantul lui Getafe, a fost desemnat de Federatia Spaniola de Fotbal (RFEF) si de Coalitia Spaniola de Lupta Contra Rasismului sa faca parte, alaturi de portarul lui Atletico Madrid, "Mono" Burgos, si de jucatorul Murciei, Ivan Hurtado, dintr-o ampla actiune ce prevede combaterea oricarui tip de discriminare in Primera si Segunda Division.

ADEZIUNI. Luni, RFEF a organizat o conferinta de presa la care a participat si presedintele Angel Maria Villar, in care a prezentat amplul proiect ce va demara pe 18 februarie. "Din cele 52 de tari membre ale UEFA, 21 au semnat deja adeziunile lor", a spus Villar.

ATENTIE. Craioveanu, care a stat la prezidiu, a declarat: "Sincer, pe propria piele nu am simtit niciodata ce inseamna discriminare rasiala, dar colegii mei, da. E bine ca se va juca aceasta partida contra xenofobiei, asa cum e bine ca exista si cea contra drogurilor. Lumea trebuie sa inteleaga ca ambele reprezinta probleme grave si trebuie sa le acordam atentie". (Catalin Oprisan)

"Getafe va promova"
Gica Craioveanu si-a exprimat increderea in faptul ca formatia sa, Getafe, actualmente pe locul 5 in Segunda Division, va reusi, la finalul sezonului, sa promoveze in Primera. "Daca vom continua sa jucam la acelasi nivel ca si pana acum, atunci in mod sigur ne vom afla in lupta pentru promovare. In cazul in care vom reusi acest lucru, va fi un sezon istoric pentru Getafe", a spus Craioveanu, care mai are de disputat 19 meciuri in acest sezon.

×
Subiecte în articol: sport