x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristea s-a inteles cu Dinamo Kiev

Cristea s-a inteles cu Dinamo Kiev

09 Feb 2004   •   00:00

Devenit cel mai curtat jucator din campionatul intern, fiind dorit de Rapid si de Steaua, internationalul Andrei Cristea va parasi pe FCM Bacau chiar din aceasta iarna.

EXTERN. Viitoarea echipa a bacauanului nu este una din Divizia A. Cuvintele bune la adresa lui Cristea au ajuns si la urechile celor de la Dinamo Kiev, care au solicitat doua casete cu inregistrari ale meciurilor jucatorului. Impresionati de calitatile romanului, ucrainenii au trecut imediat la fapte. Mai intai au ajuns la un acord cu jucatorul, care ar urma sa castige 200.000 de euro pe sezon. La Dinamo Kiev, Andrei Cristea va fi coechipier cu Tiberiu Ghioane si Florin Cernat.

PRET. Oficialii echipei din Kiev vor face azi oferta oficiala celor de la FCM Bacau, fiind dispusi sa plateasca in schimbul jucatorului 1,5 milioane de euro. Aceasta suma este si pe placul primarului Dumitru Sechelariu, proprietarul jucatorului. Singurul punct in care cele doua parti nu sunt pe aceeasi unda il reprezinta numarul ratelor in care ucrainenii vor sa efectueze plata transferurilor. Bacauanii doresc ca plata sa fie facuta in numai doua transe. (Sorin Anghel)

×
Subiecte în articol: sport