x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristi Tănase, dosar penal pentru că a condus băut şi cu permisul supendat

Cristi Tănase, dosar penal pentru că a condus băut şi cu permisul supendat

09 Iun 2010   •   00:00
Cristi Tănase, dosar penal pentru că a condus băut şi cu permisul supendat
Sursa foto: /Intact Images

Mijlocaşul stelist Cristian Tănase a rămas fără permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile şi i-a fost întocmit dosar penal deoarece s-a urcat la volanul maşinii sale sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul supendat. Fotbalistul a fost oprit de poliţia rutieră miercuri dimineaţă, la ora 7:30, după ce plecase de la o discotecă din Piteşti. Tănase a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat 0,2 mg/l alcool în aerul expirat.

"A fost verificat cu aparatul alcooltest şi depistat cu o alcoolemie de 0,20 ml per litru alcool pur în aerul expirat, o contravenţie, dar nu a putut prezeta permisul de conducere care i-a fost suspendat de catre politiştii bucureşteni pentru motive pe care nu le cunoaştem. El a susţinut în faţa agentilor de poliţie că a contestat măsura suspendării, având o confirmare de la judecătorie că a făcut acest lucru, dar nu a depus acest certificat la organul de poliţie care i-a suspendat permisul. Practic, contravenţia de acum va fi absorbită de dosarul penal, fiind o situaţie agravantă, motiv pentru care trei luni va avea permisul supendat, fără dreptul de a solicita reducerea suspendarii", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, inspector Robert Radu.

Dosarul lui Tănase urmează să fie înaintat la Parchet, care va dispune dacă este cazul să se înceapă sau nu urmărirea penală în acest caz.

×
Subiecte în articol: sport