x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cristiano Bergodi va fi prezentat la 25 iunie

Cristiano Bergodi va fi prezentat la 25 iunie

15 Iun 2009   •   00:00

După ce s-a înţeles sâmbătă cu finanţatorul Stelei, Gigi Becali, prin intermediul colaboratorului său, Renzo Rossi, antrenorul italian Cristiano Bergodi va conduce la 24 iunie primul antrenament în Ghencea. Contractul va fi semnat o zi mai târziu.



Imediat după acordul cu Rossi, patronul roş-albaştrilor a dezvăluit că aşteaptă de la noul antrenor să taie în carne vie: "Bergodi şi Rossi ştiau nişte lucruri din interiorul Stelei pe care eu nu le ştiam. Trebuie să luăm măsuri severe. Sunt trei-patru jucători care, dacă nu vor fi vânduţi, vor fi trimişi la echipa a doua.

Nu contează cine sunt, nu vor mai fi toleraţi. Aceştia au produs mereu tensiuni la echipă şi eu nu pot să sacrific Steaua pentru un jucător sau doi. Suntem sclavii Stelei toţi, jucători, patroni, antrenori, toată lumea. Aţi văzut ce a fost la Urziceni. Fără nici un fel de vedetisme, doar muncă şi disciplină", a declarat Becali. "Nu avem obiectiv, dar noi ne dorim mereu performanţă. Lui Cristiano nu i-a fost greu să se decidă, Steaua este un club foarte important. Nu a cerut nici un fel de clauză de reziliere", a completat Rossi.

×
Subiecte în articol: sport