x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CS Dinamo, 56 de ani

CS Dinamo, 56 de ani

13 Mai 2004   •   00:00

Dinamo isi aniverseaza astazi, la Club Polo, cel de al 56-lea an de existenta, evenimentul fiind precedat de o festivitate de premiere a celor mai buni sportivi si antrenori ai clubului.

COSMIN SMOCHINA

MODESTI. „Chiar daca 14 mai este ziua clubului noi vom sarbatori astazi, 13 mai, tocmai pentru a demonstra ca numarul 13 nu ne poarta ghinion. Va fi o reuniune de suflet", a declarat presedintele CS Dinamo, Marcel Popescu.

PREMIERE. Ca in fiecare an acest eveniment este precedat de o festivitate de premiere. Astazi, printre cei care vor fi rasplatiti de catre clubul Dinamo vor fi si medaliatii cu aur de la CE de gimnastica masculina de la Ljubljana, Marian Dragulescu, Marius Urzica, Ioan Suciu, Dan Potra si Razvan Selaru, care impreuna cu antrenorul lor Dan Grecu vor primi peste un miliard de lei. Pe langa acestia, vor mai fi premiati halterofilul Adrian Jigau si medaliatul cu bronz la CE de tir, Alin Moldoveanu. Premiul „Ivan Patzaichin" va fi acordat canotoarei Georgeta Damian. Ioan Andone va primi trofeul „ProFotbal", pentru revitalixzarea fotbalului dinamovist.

Marcel Popescu a laudat Steaua

„Dinamo este si va fi in continuare unul dintre pilonii de baza a ceea ce reprezinta sportul in Romania. Dinamo este performerul numarul unu, dar aici nu trebuie sa uitam de Steaua, care a inceput sa mai miste. Sincer, ma bucura enorm, dincolo de rivalitatea dintre noi. Trebuie sa mai aduc aminte si de Constanta, Rapid si Bacau, unde exista rezultate in sport", a mai declarat presedintele dinamovist.
×
Subiecte în articol: sport