x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu Finlanda tot in Giulesti

Cu Finlanda tot in Giulesti

06 Mai 2004   •   00:00

Dupa ce presedintele FRF, Mircea Sandu, a inspectat arenele din Timisoara si Craiova, fara a fi pe deplin satisfacut, meciul de debut din preliminariile CM 2006, cu Finlanda, se va disputa pe stadionul „Giulesti".

Pe arena de langa Podul Grant, „tricolorii" au obtinut cu putin timp in urma, istorica victorie, cu 5-1, impotriva Germaniei.

POSIBILITATI. Daca la Timisoara, gazonul este corespunzator, dar tribunele arata jalnic, la Craiova exista o infrastructura foarte bine pusa la punct, insa gazonul lasa de dorit. In aceste conditii, cum in tara nu prea mai exista variante viabile, FRF a decis ca intalnirea cu Jari Litmanen si compania sa se desfasoare in Bucuresti.

DECIZIE. Desi Mircea Sandu si staff-ul federal ar fi dorit sa evite Capitala, deoarece aici interesul pentru echipa nationala nu este prea ridicat, selectionerul Anghel Iordanescu a lasat acest aspect in planul secund, solicitand, in primul rand, un gazon bun. Cum si majoritatea jucatorilor isi doresc sa revina in Giulesti dupa izbanda senzationala in fata Germaniei, s-a hotarat ca stadionul Rapidului sa gazduiasca partida cu finlandezii. Decisiva pentru alegerea stadionului a fost dorinta „tricolorilor". „La ora asta, este si singura arena care indeplineste conditiile", a explicat Cristian Bivolaru, secretarul general adjunct al FRF. (Mihai Igirosanu)

×
Subiecte în articol: sport