x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu gândul la titlu

Cu gândul la titlu

de Mihai Igirosanu    |    24 Mar 2010   •   00:00
Cu gândul la titlu
Sursa foto: Raed Krishan/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Dinamo şi CFR Cluj se vor întâlni astăzi în "Ştefan cel Mare", de la ora 20:15, în prima manşă a semifinalelor Cupei României Timişoreana. Reveniţi puternic în lupta pentru titlu din Liga 1, "câinii" par a fi mai mult cu gândul la campionat şi vor alinia un "11" mult schimbat.



Antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, a prefaţat duelul cu liderul din Liga 1. "Vom avea meci greu cu CFR Cluj, din cauza absenţelor noastre, dar sper ca băieţii să se mobilizeze, pentru a putea ajunge în finală. Avem probleme în atac. Alexe, despre care cred că este jucătorul începutului de retur, are o contractură şi nu va juca. Probabil, vor începe în atac Florin Bratu şi Claudiu Niculescu. CFR este o echipă bună, se mobilizează foarte bine. Ar fi benefic un rezultat strâns, dar nu ştiu dacă 0-0. Oricum, trebuie să nu primim gol acasă." De partea cealaltă, antrenorul ardelenilor, Andrea Mandorlini, va alinia tot ce are mai bun la dispoziţie.

ŢĂLNAR ÎL APĂRĂ PE ZICU
Tehnicianul a ţinut să-i ia apărarea atacantului Ianis Zicu, atacat dur de acţionari după meciul de la Galaţi. "Nu sunt de acord cu ce a spus Borcea, dar e părerea sa. Eu, mai mult decât să-l pregătesc pe Zicu, nu am ce să fac. Nu ştiu dacă Zicu va fi în lot la meciul cu CFR Cluj." Anunţat ca titular, atacantul Florin Bratu a declarat: "Facem faţă pe două fronturi, avem un lot valoros şi numeros. Suntem pregătiţi, eu pot rezista 90 de minute dacă se apelează la mine. Suntem concentraţi să câştigăm Cupa României, este un obiectiv mai realizabil decât campionatul".


Memoriu contra lui Gigi Becali
Managerul sportiv al lui Dinamo, Florin Prunea, a declarat că va depune un memoriu la Comisia de Disciplină împotriva finanţatorului FC Steaua, Gigi Becali, care afirmase despre el că este "cancerul fotbalului românesc": "Am intrat în posesia DVD-ului cu declaraţiile lui Gigi Becali despre mine şi, cu siguranţă, voi depune un memoriu împotriva lui la Comisia de Disciplină", a confirmat oficialul din "Ştefan cel Mare". Totuşi, dreptul de a sta pe banca tehnică a lui Prunea ar putea fi contestat zilele acestea şi de conducerea celor de la FC Timişoara, fapt anunţat de patronul Marian Iancu.

Program
Azi, ora 20:15, Pro TV
Dinamo - CFR Cluj
Arbitri: Ov. Haţegan - Cr. Nica, Ed. Dumitrescu

Mâine, ora 20:15, Pro TV
FC Braşov - FC Vaslui
Arbitri: M. Avram - Oct. Şovre, M. Orbuleţ

×
Subiecte în articol: sport