x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu legendele la înaintare

Cu legendele la înaintare

de Marius Mihalcea    |    05 Noi 2009   •   00:00
Cu legendele la înaintare
Sursa foto: /Gazeta Sporturilor/Intact Images

Derby-ul de duminică din "Ştefan cel Mare" aşează faţă în faţă doi antrenori, Cornel Dinu şi Nicolae Manea, care înainte de toate sunt adevărate simboluri pentru echipele pe care le pregătesc acum.



După 17 ani petrecuţi la Dinamo numai ca jucător activ şi mulţi alţii în diferite posturi din cadrul clubului, printre care şi cel de antrenor, Cornel Dinu, ultima oară administrator delegat, a fost în cele din urmă reactivat, iar de persoana lui se leagă acum toate speranţele suflării "roş-albe". De partea cealaltă, Nae Manea, care a îmbrăcat tricoul în culorile alb şi vişiniu al Rapidului timp de 14 ani, dar a mai fost apoi şi director general, şi manager sportiv, şi antrenor al grupării de lângă Podul Grant, are acum misiunea de a continua treaba făcută de Viorel Hizo, dat iarăşi afară pe nepusă masă de George Copos. Dinamo - Rapid este, aşadar, şi un meci al vedetelor de odinioară ale celor două cluburi, ale unor legende, în adevăratul sens al cuvântului.

Marius Avram, e favorit
O partidă care, în mod sigur, nu va fi încredinţată unei brigăzi de arbitri străini. "Meciul va fi condus de o brigadă FIFA din România, pentru că nu s-a primit nici o solicitare pentru arbitri străini nici de la Dinamo nici de la Rapid. Regulamentul prevede foarte clar că arbitrii străini se solicită cu minimum şapte zile înaintea meciului", a spus la GSP TV preşedintele CCA, Vasile Avram. În această situaţie şi potrivit unor surse din cadrul CCA, derby-ul rundei a 12-a a Ligii 1 va fi condus de o brigadă care îl va avea la centru pe Marius Avram, nimeni altul decât fiul şefului arbitrilor români. Altfel, ieri au fost puse în vânzare biletele pentru acest meci, preţul acestora fiind cuprins între 10 lei, la peluze, şi 60 de lei, la tribuna VIP.

×
Subiecte în articol: sport