x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cu Volgograd

Cu Volgograd

de Vlad Ionescu    |    12 Feb 2010   •   00:00
Cu Volgograd
Sursa foto: Andrei Moise/INTACT IMAGES

Fetele de la Oltchim întâlnesc duminică (ora 19:30, în direct la Sport.ro), pe teren propriu, pe Dinamo Volgograd, în grupa principală II a Ligii Campionilor.



Cu moralul ridicat după victoria obţinută în prima etapă la Viena, scor 31-26 cu Hypo, vâlcencele nu concep să se împiedice de Dinamo, pentru a-şi netezi drumul spre semifinale. Antrenorul Radu Voina (foto) rămâne însă rezervat, chiar dacă rusoaicele, învinse acasă de Viborg (29-30), nu par a fi într-o formă deosebită. "Va fi un meci foarte dificil. Volgograd este campioana Rusiei, ţara care deţine titlul mondial. Înfrângerea cu Viborg le va motiva mai mult să recupereze punctele pierdute", a declarat tehnicianul. Obiectivul Oltchimului în acest sezon este calificarea în finală.

HCM, umilită
Echipa masculină HCM Constanţa a suferit cea mai grea înfrângere din actuala ediţie a Ligii Campionilor, 24-37 în deplasarea de la Montpellier, după ce în tur câştigase cu 37-33. Constănţenii se menţin pe locul 4 în grupa principală A, cu 6 puncte, şi păstrează şanse de calificare în optimile de finală, deoarece urmăritoarea sa, Pick Szeged, aflată la 3 puncte distanţă, a pierdut surprinzător la Salonic, scor 26-27 cu PAOK. Sâmbăta viitoare, HCM va juca în deplasare cu Pevafersa Valladolid.

×
Subiecte în articol: sport