x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa Intertoto - Se bat cu varul lui Guti

Cupa Intertoto - Se bat cu varul lui Guti

de Mihai Igirosanu    |    02 Iul 2005   •   00:00
Cupa Intertoto - Se bat cu varul lui Guti

Astazi, la Cluj, CFR va da piept cu echipa de tineret a lui Athletic Bilbao, in prima mansa a turului 2 din Cupa UEFA Intertoto. Partida va incepe la ora 17:00 si va fi transmisa in direct de Pro TV.

"GRADINITA". Bascii, care au sosit aseara la Cluj, vor alinia o echipa formata din jucatori cu varste cuprinse intre 19 si 21 de ani, fara experienta si fara meciuri la nivelul Primerei Division. Una dintre vedetele spaniolilor este mijlocasul Ibon Gutierrez, varul celebrului fotbalist al lui Real Madrid, Guti (foto). Pe lista celor 25 de fotbalisti deplasati la Cluj de antrenorul Mendilibar se regasesc doar trei nume obisnuite cu banca de rezerve a echipei mari, portarul Inaki Lafuente, veteranul Julen Guerrero si Javi Casas. Inaintea plecarii spre Romania, mijlocasul Artiz Solabarrieta a declarat: "Echipa trebuie sa joace bine, oboseala nu poate fi o scuza. Importanta va fi mentalitatea cu care vom incepe partida. Toti dorim sa vina ziua de sambata, pentru a putea juca. Suntem putin preocupati, dar nu ne este teama de adversar".

DORINEL. Noul antrenor al CFR-ului, Dorinel Munteanu, se va afla printre titulari: "As fi vrut sa le dau o pauza jucatorilor, dupa care sa incepem pregatirea in forta, dar nu le pot lua bucuria de a juca impotriva unei echipe de talia lui Bilbao. Vrem sa trecem mai departe si am pregatit planul B, pentru cazul in care ne vom califica", a declarat "Munti". De la ora 18:30, Gloria Bistrita va juca pe terenul croatilor de la Slaven Belupo.

×
Subiecte în articol: sport