x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa României / Dinamo – Cfr Cluj 1-1: Avantaj la posesor

Cupa României / Dinamo – Cfr Cluj 1-1: Avantaj la posesor

de Mihai Igirosanu    |    26 Mar 2010   •   00:00
Cupa României / Dinamo – Cfr Cluj 1-1: Avantaj la posesor
Sursa foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor/Intact Images

Golul marcat de Yssouf Kone în Ştefan cel Mare transformă echipa clujeană, deţinătoarea trofeului, în favorită la calificarea în finala Cupei României Timişoreana. Returul se va disputa pe data de 14 aprilie, pe stadionul Constantin Rădulescu din Cluj.



Dinamo a deschis rapid scorul, printr-o lovitură perfectă de cap a stoperului Lucian Goian, însă istoria primei semifinale s-a scris la poarta lui Dolha. Masivul atacant al ardelenilor, Yssouf Kone, a pătruns frontal prin apărarea ca şi inexistentă a dinamoviştilor, stabilind remiza care înclină uşor balanţa în favoarea trupei lui Andrea Mandorlini.

GOIAN, OUT PĂNĂ ÎN 2011!
Accidentat involuntar chiar de către propriul portar, Dolha, stoperul Lucian Goian a fost diagnosticat ieri cu ruptură de ligamente încrucişate şi va mai reveni pe gazon abia în primăvara anului viitor. "Goian, din păcate, e scos din circuit până în primăvara anului viitor. Are ruptură de ligamente încrucişate. Diabate are şi el genunchiul tumefiat, e o lovitură, să vedem ce spune doctorul. Niculescu e şi el cu umărul în piuneze, Scarlatache e suspendat, Kone la fel, Niculae e accidentat, Alexe accidentat...

Sunt vreo opt inşi pe care nu pot conta. Abia mai respirăm", a declarat ieri antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, care a deplâns jocul dural clujenilor şi arbitrajul lui Ovidiu haţegan: "Îmi pare rău de maniera de arbitraj a lui Ovidiu Haţegan. Mureşan şi Peralata au făcut câteva faulturi care nu au fost sancţionate în nici un fel în prima repriză".

CLUJENI PRECAUŢI
În ciuda remizei, antrenorul trupei din Gruia rămâne precaut: "Nu ne avantajează rezultatul de egalitate, nici pe noi, nici pe Dinamo. În continuare ambele echipe păstrează şanse egale pentru calificare. În acest meci am făcut şi lucruri bune, şi rele. Am întâlnit o echipa puternică, cu jucători de valoare, am şi suferit, dar important e că până la urmă a fost un meci echilibrat. Ca şi în jocul din campionat am reuşit să revenim şi să egalăm. Au fost însă faze periculoase pe care le-au avut ei şi am reuşit în cele din urmă să nu mai primim alt gol. Greşeli există la fiecare echipă şi am făcut şi noi câteva azi, chiar şi la ultima fază când puteam primi gol".

×
Subiecte în articol: sport