x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa României: La răscruce de drumuri

Cupa României: La răscruce de drumuri

de Marius Mihalcea    |    25 Mar 2010   •   00:00
Cupa României: La răscruce de drumuri
Sursa foto: /Intact Images/Gazeta Sporturilor

Programată în această seară, de la ora 20:15 (în direct la Pro TV), prima manşă a semifinalei Cupei României Timişoreana dintre FC Braşov şi FC Vaslui îi găseşte pe antrenorii celor două combatante în ipostaze diametral opuse.



Chiar dacă Viorel Moldovan, cu care a fost coleg de naţională, şi-ar putea pierde postul în cazul unei înfrângeri astăzi, tehnicianul lui FC Vaslui, Marius Lăcătuş (foto), vine la Braşov hotărât să ia o opţiune serioasă pentru calificarea în ultimul act al competiţiei KO, ceea ce ar constitui o premieră absolută pentru gruparea moldoveană. "FC Braşov se află deja la o distanţă de locurile pentru Europa League, sunt puncte pe care nu pot să le recupereze foarte uşor şi foarte repede.

În aceste condiţii, ultima lor şansă de a mai prinde o cupă europeană este să ne elimine pe noi. Va fi un meci foarte greu, pentru că braşovenii îşi leagă acum toate speranţele de Cupa României, dar noi ne dorim să câştigăm", a spus "Fiara".

BATE SAU PLEACĂ!
Chiar dacă preşedintele executiv al grupării de sub Tâmpa, Dinu Gheorghe, a lăsat mai degrabă să se înţeleagă faptul că nu s-a pus nici un moment problema demiterii lui Viorel Moldovan, surse din interiorul grupării de sub Tâmpa spun că soarta antrenorului depinde foarte mult de rezultatul partidei cu FC Vaslui. "Dacă Braşovul nu rămâne în cărţile calificării după această primă manşă a semifinalei, atunci «Moldo-but» va fi automat demis", spune acesta.

×
Subiecte în articol: sport