x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa României: Ţălnar schimbă liniile

Cupa României: Ţălnar schimbă liniile

de Marius Mihalcea    |    23 Mar 2010   •   00:00
Cupa României: Ţălnar schimbă liniile
Sursa foto: Raed Krishan/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Chiar dacă vor evolua pe teren propriu, "roş-albii" au toate motivele să se teamă de meciul de mâine cu CFR Cluj, din prima manşă a semifinalelor competiţiei, lui Cornel Ţălnar lipsindu-i mai mulţi jucători de bază.



Cupa României Timişoreana revine în actualitate, mâine şi joi fiind programate manşele tur ale penultimului act. În Ştefan cel Mare, Dinamo va primi mâine replica deţinătoarei trofeului, CFR Cluj, iar joi sub Tâmpa se vor înfrunta FC Braşov şi FC Vaslui. Ambele meciuri vor fi transmise în direct de Pro TV, cu începere de la ora 20:15.

NICULESCU ŞI BRATU, TITULARI
Foarte important în economia campionatului, succesul de la Galaţi, de la sfârşitul săptămânii trecute, a lăsat urme adânci în tabăra lui Dinamo care a mai pierdut doi jucători de bază pentru partida cu CFR Cluj de mâine din semifinalele Cupei României. Astfel, absenţelor mai vechi ori de dată mai recentă ale lui Mărgăritescu, Dragoş Grigore şi Marius Niculae li s-au mai adăugat după meciul cu Oţelul cele ale lui Andrei Cristea şi Adrian Scarlatache.

Aceştia sunt suspendaţi pentru jocul cu CFR din cauza avertismentelor încasate la Galaţi, "roşu" în dreptul primului şi "galben" pentru fundaşul dreapta. "Cu CFR voi juca în atac cu Claudiu Niculescu şi Florin Bratu", a anunţat tehnicianul "câinilor", Cornel Ţălnar, care nu s-a hotărât însă cu cine va începe partida cu CFR pe flancul stâng al compartimentului median în cazul în care Marius Alexe, care tot la Galaţi a suferit o întindere uşoară, nu va fi recuperat până la ora disputei. Finala Cupei României se va disputa la 26 mai şi va fi găzduită de Stadionul "Emil Alexandrescu" din Iaşi.

×
Subiecte în articol: sport