x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Adversarele noastre par sa fie in forma

Cupa UEFA - Adversarele noastre par sa fie in forma

31 Oct 2005   •   00:00
Cupa UEFA - Adversarele noastre par sa fie in forma

Dupa meciurile mai slabe de la mijlocul saptamanii, adversarele echipelor noastre par in revenire de forma. Inaintea confruntarii cu Steaua de joi, Sampdoria a facut un meci mare sambata in Serie A impotriva lui Inter Milano. Desi rezultatul a fost doar de 2-2, jocul formatiei lui Walter Novellino a fost catalogat drept "stralucitor" de "Gazzetta dello Sport". Totusi, desi a condus in doua randuri, Sampdoria nu a reusit sa obtina victoria din cauza inexactitatilor din defensiva. In schimb, Levski Sofia, urmatoarea adversara a lui Dinamo, si Rennes, rivala Rapidului, au obtinut cele trei puncte in etapa din week-end.

GRUPA C
Hertha Berlin a reusit un egal, 3-3, pe terenul lui Stuttgart, adversara Rapidului in grupa G, la capatul unui meci-spectacol, cu numeroase rasturnari de situatie. Berlinezii au deschis scorul si au condus cu 3-2. Brazilianul Marcelinho si-a facut din nou datoria, marcand ultimul gol al Herthei, dar pana la urma Stuttgart a scos un punct. In Franta, Lens a castigat cu 1-0 partida cu Toulouse. Este prima victorie a elevilor lui Francis Gillot in campionat dupa mai bine de doua luni. Lens nu mai obtinuse trei puncte in Ligue 1 de la 20 august, cand a spulberat cu 7-0 pe Auxerre.

GRUPA F
Dinamo are de ce sa-si faca griji inaintea partidei de joi. Levski Sofia este in mare forma si a aratat-o spulberand cu 5-0 pe Slavia Sofia, in etapa a 11-a din campionatul bulgar. Golurile au fost marcate de Borimirov (’21, ’67), Domovciski (’27, ’83) si Telkijski (’79). In Franta, Marseille a reusit doar un 1-1 pe teren propriu in fata lui Lille si se afla exact la jumatatea clasamentului. Tot o remiza a scos si Heerenveen in Olanda, 0-0 acasa cu Ajax Amsterdam. Detinatoarea Cupei UEFA, TSKA Moscova, a jucat aseara in campionat cu Rostov.

GRUPA G
Dupa doua victorii consecutive in deplasare in campionat, echipa lui Loti Boloni, Rennes, a castigat si pe teren propriu, 2-1 cu Metz. Stuttgart a remizat 3-3 pe terenul Herthei Berlin, insa Trapattoni are probleme. Dupa ce echipa sa a fost eliminata din Cupa Germaniei, italianul a spus ca, daca nu ar fi fost in stare sa reziste in antrenorat, s-ar fi facut conductor de tren. A reusit astfel sa-si puna in cap Sindicatul Feroviarilor, confratii germani ai rapidistilor solicitand acum scuze. Sahtior a invins cu 1-0 (Brandao ’61) in deplasare la Cernomoret Odessa, iar PAOK Salonic a jucat aseara derby-ul cu Panathinaikos.

×
Subiecte în articol: sport