x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Cu ochii pe adversare

Cupa UEFA - Cu ochii pe adversare

24 Oct 2005   •   00:00
Cupa UEFA - Cu ochii pe adversare

Saptamana trecuta numai Steaua si Dinamo au jucat in prima etapa a Cupei UEFA, Rapid avand zi de pauza. La 3 noiembrie insa toate cele trei reprezentante ale Romaniei se vor afla in mijlocul luptei. "Ros-albastrii" vor merge la Genova pentru meciul cu Sampdoria, iar "cainii" se vor deplasa la Sofia in incercarea de a recupera punctele pierdute acasa cu Heerenveen. In sfarsit, in grupa G, va avea loc primul duel al antrenorilor romani, Razvan Lucescu - Ladislau Boloni, in Rapid - Rennes.

GRUPA C
Sampdoria a obtinut doar un punct ieri in Seria A. Genovezii au egalat in ultimele secunde ale jocului cu Siena, scor 3-3, dintr-un penalty. Samp a jucat ultimele 10 minute in inferioritate dupa eliminarea lui Flachi. In Germania, Hertha Berlin a invins sambata pe teren propriu cu 3-1 pe Mainz. Brazilianul Marcelinho, autor a doua goluri, a fost cel mai bun om al echipei antrenate de Falko Gotz. Halmstad a pierdut, 0-2, la Kalmar.

GRUPA F
Levski Sofia a castigat in deplasare cu 2-1 partida cu Rodopa Smolian si se mentine printre primele clasate, dovedind ca este in forma. Pentru Levski au inscris Koprivarov (’19) si Tomasici (’90). O alta adversara a "cainilor", TSKA Moscova, a invins ieri cu 1-0, in deplasare la Amkar Perm, unicul gol al meciului fiind marcat de Carvalho, in minutul 40. Heerenveen si Marseille au jucat dupa inchiderea editiei.

GRUPA G
Fanii lui Besiktas l-ar vrea inapoi pe Mircea Lucescu, dar deocamdata antrenorul roman isi vede de treaba la acuala sa echipa. In etapa a 13-a din Ucraina, Sahtior Donetk a invins cu 2-0 pe Metalurg Donetk (Zadson ’26, Matuzalem ’72). Ladislau Boloni a obtinut si el trei puncte in Franta, Rennes castigand cu 1-0, in deplasare la Ajaccio. In Germania, Stuttgart a reusit doar o remiza, 1-1 la Leverkusen, iar PAOK Salonic a spulberat pe Ionikos, scor 6-1, in campionatul Greciei.
×
Subiecte în articol: sport