x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport CUPA UEFA / Frustrare in Ghencea

CUPA UEFA / Frustrare in Ghencea

de Mihai Igirosanu    |    19 Oct 2005   •   00:00
CUPA UEFA / Frustrare in Ghencea

Cele mai bune echipe ale Diviziei A se afla pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru primele meciuri din grupele Cupei UEFA, programate maine seara, in Ghencea si Stefan cel Mare. Daca la Dinamo, partida cu olandezii de la Heerenveen este asteptata in liniste, jucatorii Stelei sunt indignati si dezamagiti de sechestrarea averii lui Gigi Becali.

SOLIDARITATE. Multi dintre fotbalistii pregatiti de Oleg Protasov erau decisi sa nu intre pe teren la meciurile cu Lens si Rapid, in timp ce suporterii doreau sa initieze o violenta actiune de protest. Ieri- dimineata, spiritele au fost calmate, mai ales dupa ce luni seara cativa jucatori l-au vizitat acasa pe Gigi Becali, care i-a rugat sa pregateasca linistiti intalnirea cu Lens, care va avea loc maine incepand cu ora 20:00. "Echipa va intra pe teren!", a anuntat ieri presedintele Marius Lacatus, care i-a convins si pe fani sa renunte la intentiile razboinice.

DETERMINARE. De partea cealalta, dinamovistii par deja montati pentru partida de maine, de la ora 21:45, cu Heerenveen. "Suntem in forma, marcam goluri multe si facem spectacol. Este obligatoriu sa castigam cu Heerenveen, pentru ca este primul meci din grupa si este foarte important", a spus capitanul Florentin Petre. Ioan Andone va fi nevoit sa joace din nou in ofensiva fara cei mai importanti oameni, Claudiu Niculescu si Florin Bratu.

RUGAMINTE


"Mai multi jucatori au fost luni seara la mine acasa, pentru ca erau ingrijorati de ceea ce mi se intampla. Le-am spus ca acesta e razboiul meu, iar al lor este pe teren. I-am rugat ca, daca vor sa fie alaturi de mine, sa joace bine si sa-i bata pe francezi"
Gigi Becali

OPTIMISM


"Cu Heerenveen va fi un meci total diferit fata de ce jucam in campionat si unul mult mai greu decat pare la prima vedere sau cred multi. Olandezii sunt puternici, agresivi si se afla in revenire de forma. Dar sunt convins ca am gasit modalitatile pentru a-i invinge"
Ioan Andone

ADVERSARII SOSESC AZI
Antrenorul lui Lens, Francis Gillot a declarat pentru cotidianul Voix des Sports ca meciul cu Steaua va fi unul de lupta: "Suntem obisnuiti cu meciurile din cupele europene. Ne asteapta un joc greu, de lupta, asa cum vor fi toate si vreau sa jucam bine inca de la primul fluier". Lens soseste in Bucuresti astazi, la ora 12:50, pe aeroportul "Henri Coanda". Ei vor fi incurajati in Ghencea de 30 de suporteri. Adversarii lui Dinamo, olandezii de la Heerenveen vor ajunge in Romania tot astazi, pe acelasi aeroport, dar la ora 15:30. Conform unor informatii din presa "batava", internationalul de tineret Klaas-Jan Huntelaar, golgeterul echipei, este curtat intens de Feyenoord Rotterdam, care il vizeaza pentru inlocuirea cunoscutului Dirk Kuijt. Heerenveen va miza in Stefan cel Mare pe sprijinul a circa 150 de suporteri. Atat Lens, cat si Heerenveen, nu au probleme de efectiv si vor deplasa in Bucuresti cele mai bune loturi.

×
Subiecte în articol: sport heerenveen