x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Cupa UEFA - Rapid deschide balul

Cupa UEFA - Rapid deschide balul

de Vicentiu Neagoe    |    Dragos Stoica    |    14 Iul 2005   •   00:00
Cupa UEFA - Rapid deschide balul

Treziti cu noaptea-n cap, elevii lui Razvan Lucescu au ajuns ieri la Andorra La Vella, unde azi, de la ora 19:45, spera sa rezolve, din primul meci, ecuatia calificarii in turul 2 preliminar al Cupei UEFA.

Ieri dimineata, la ora 6:00, delegatia Rapidului, condusa de presedintele Dinu Gheorghe, a plecat spre Andorra, unde formatia din Giulesti va sustine azi primul meci al echipelor romanesti in editia 2005-2006 a cupelor europene.

INCREDERE. Cu ochii carpiti de somn la plecarea de pe Aeroportul Otopeni, elevii lui Razvan Lucescu s-au aratat convinsi ca nu vor intampina probleme in a se impune in fata adversarilor de la UE Sant Julia. "In mod normal, suntem obligati sa rezolvam calificarea din primul meci. Suntem superiori din punct de vedere valoric si ne dorim un parcurs cat mai lung in cupele europene", a spus la plecare Ionut Rada, proaspat revenit in Giulesti de la FC National. In alta ordine de idei, Marius Sumudica nu a facut deplasarea in Andorra, el fiind numit antrenor principal al echipei satelit, Rapid Electromagnetica. Acesta i-a luat locul pe banca tehnica lui Mihai Stoica, promovat in postura de director tehnic al FC Rapid.

ADVERSARI. Imediat dupa disputarea meciului cu UE Sant Julia, feroviarii vor pleca spre Elvetia, la Anzere, unde vor ramane in cantonament pentru opt zile. De-a lungul acestui turneu, Rapid va juca trei meciuri amicale. Primul joc este programat pentru 17 iulie, contra reprezentativei Emiratelor Arabe Unite, al doilea, la 20 iulie contra grecilor de la Panionis, iar ultimul, la 23 iulie impotriva lui AEK Atena. Intalnirea cu AEK se va disputa in Italia, de unde "visiniii" se vor intoarce cu avionul in tara in aceeasi zi.

NEHOTARAT
Aflat in discutii cu conducerea clubului de mai multe zile privind semnarea unei noi intelegeri, mijlocasul Robert Ilyes (foto) a plecat totusi ieri dimineata alaturi de restul lotului spre Andorra. Dupa ce presedintele Dinu Gheorghe s-a aratat convins ca fotbalistul va ramane la Rapid si in sezonul viitor, Ilyes a precizat doar ca deocamdata nu s-a decis daca va da curs ofertei pe care o are din liga a doua germana. In prezent, responsabilii gruparii de sub Podul Grant i-au facut o oferta de 80.000 de dolari pe an, in timp ce, in Germania, mijlocasul ar putea incasa aproape dublu.

×
Subiecte în articol: sport