x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dănălache, punct ochit, punct lovit

Dănălache, punct ochit, punct lovit

12 Noi 2007   •   00:00
Dănălache, punct ochit, punct lovit
Sursa foto: Razvan Pasarica/

Titularizat de Dan Petrescu după multă vreme, atacantul adus in vară de ialomiţeni chiar de la UTA a inscris impotriva fostei sale formaţii golul celei de-a şaptea victorii a Unirii pe teren propriu.

Titularizat de Dan Petrescu după multă vreme, atacantul adus in vară de ialomiţeni chiar de la UTA a inscris impotriva fostei sale formaţii golul celei de-a şaptea victorii a Unirii pe teren propriu.

PREFERINŢĂ. Antrenorul gazdelor a spus că acest gol l-ar putea resuscita pe Dănălache, care, din cauza formei slabe pe care a traversat-o, işi pierduse locul de titular. "Cred că Dănălache a renăscut după acest meci. Consider că a folosit discuţia pe care am avut-o cu el intre patru ochi. Evoluţiile sale mai puţin bune din ultima perioadă au fost o problemă internă şi cred că acum s-au rezolvat", a spus "Bursucul". Referitor la meci, Dan Petrescu a declarat: "A fost foarte greu, fiindcă am intălnit o echipă disperată. Chiar dacă oaspeţii au avut mulţi absenţi, cei care i-au inlocuit şi-au făcut datoria. Noi veneam după egaluri cu Dinamo şi cu Rapid, iar meciul cu UTA l-am căştigat cu inspiraţie. 1-0 este scorul care-mi place mie cel mai mult". Tehnicianul ialomiţenilor consideră că lupta in partea superioară a clasamentului se va da pănă in ultima etapă: "Sunt foarte mulţumit că suntem acolo sus. Pănă la sfărşitul campionatului vor fi şapte echipe care se vor bate pe şase locuri. Nici una dintre primele şapte nu a clacat incă, nu s-a creat o diferenţă de puncte irecuperabilă".

ABĂTUT. Antrenorul arădenilor, Marin Barbu, şi-a lăudat la răndul său elevii. "Echipa a făcut un joc peste condiţia ei. Felicit jucătorii, care azi au evoluat pe un mic dejun. S-au bătut pentru fiecare minge, au jucat pentru ei, să demonstreze că au valoare. UTA nu e echipă să retrogradeze", a spus "Magiun". Acesta a deplăns apoi situaţia de la Arad şi a tras un semnal de alarmă. "Fără susţinere nu putem merge mai departe. Dacă nu se plătesc datoriile, riscăm să nu fim programaţi la meciul cu Rapid. Mulţi jucători işi vor depune memorii la Ligă, fiindcă echipa aceasta este a nimănui. Nu am intălnit aşa ceva in viaţa mea! Şi la judeţ vine cineva şi zice: «Băieţi, azi jucaţi pe o friptură şi o ladă cu vin.» Pe noi nu ne anunţă nimeni nimic", a spus Barbu, care speră intr-o rezolvare grabnică a litigiului dintre actualul şi fostul acţionar al clubului, Sandu Ion, respectiv Nicolae Bara.

Poziţie

In războiul dintre acţionarii Nicolae Bara şi Sandu Ion, suporterii arădeni sunt de partea primului. Cei aproximativ 100 de fani ai "textiliştilor" care au insoţit echipa la Urziceni au scandat in repetate rănduri numele lui Nicolae Bara şi au proferat injurii la adresa lui Sandu Ion. "Domnul Bara am inţeles că nu va mai reveni la echipă, chiar dacă toată lumea de aici il doreşte, iar domnul Sandu Ion s-a retras şi el", a comentat antrenorul Marin Barbu.

×
Subiecte în articol: sport