x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Daniel Niculae, in aer

Daniel Niculae, in aer

de Dragos Stoica    |    31 Aug 2007   •   00:00
Daniel Niculae, in aer
Sursa foto: Cristi Preda/

Dat ca şi revenit la Rapid, Daniel Niculae ar putea face cale intoarsă in Franţa, pentru a se alătura lotului lui Auxerre.

După ce miercuri au anunţat că au ajuns la un acord cu francezii lui Auxerre privind revenirea lui Daniel Niculae cu titlu de imprumut pe un an, afacerea este pe punctul să cadă, atacantul arătăndu-se nemulţumit de condiţiile financiare.

Dat ca şi revenit la Rapid, Daniel Niculae ar putea face cale intoarsă in Franţa, pentru a se alătura lotului lui Auxerre. Deşi giuleştenii au bătut palma cu gruparea franceză privind imprumutul atacantului pănă la vară, fotbalistul s-a arătat nemulţumit de condiţiile financiare oferite de George Copos.

TRATATIVE. Conform patronului Rapidului, in acest moment n-ar mai decăt 50% şanse ca Niculae să revină in faţa suporterilor giuleşteni. "Din păcate, Nico refuză să semneze pentru moment cu Rapidul, deşi noi ne-am inţeles atăt cu Auxerre, clubul cu care am semnat şi contractul, căt şi cu el şi cu impresarii. Poate că nu a dormit bine azi noapte, nu ştiu ce să zic. Noi il preţuim foarte mult, ţinem foarte mult la el, sunt de acord să investim foarte, foarte mult pentru a-l avea la Rapid. Asta, deşi iniţial acceptase, iar din partea clubului Auxerre avem totul semnat. Poate a fost sfătuit de avocaţii lui, de domnii Giovani şi Victor Becali, iar acum, cănd a ajuns la Bucureşti, are alte puncte de vedere. Nico a jucat un an la Auxerre şi poate a pierdut foarte mult din spiritul Rapidului. Noi avem nişte principii de la care nu ne vom abate nici pentru Nico, nici pentru nimeni. Am mai păţit-o şi am format jucători pentru alţii. Nu vrem să-şi ia şi el bagajele şi să plece. Totodată, vrem să ţinem totuşi un echilibru in lotul echipei din punct de vedere al salariilor. Dacă fac un calcul, i-am oferit de patru ori salariul pe care il avea in momentul in care a plecat de la Rapid", a spus ieri George Copos.

Jucătorul este sceptic

La răndul său, atacantul Daniel Niculae a afirmat ieri că nu este foarte increzător in şansele ca revenirea sa in Giuleşti să se mai producă. "Nu cred că se mai rezolvă ceva. Dacă nu mai iese nimic, am să mă intorc la Auxerre, cu care am contract", a declarat jucătorul la finalul negocierilor purtate ieri cu George Copos. Principala problemă care il deranjează pe Niculae este opţiunea de cumpărare definitivă pe care ar urma s-o aibă Rapid in vara viitoare. In sezonul trecut, Niculae a evoluat pentru Auxerre in 30 de meciuri, dar nu a reuşit decăt patru goluri.

×
Subiecte în articol: sport auxerre