x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Daniel Pancu: “Steaua e sub noi!”

Daniel Pancu: “Steaua e sub noi!”

de Marius Mihalcea    |    21 Feb 2008   •   00:00
Daniel Pancu: “Steaua e sub noi!”


Căpitanul giuleştenilor, Daniel Pancu, nu este de acord cu cei care spun că meciul Steaua – CFR Cluj, din runda a doua a returului, este finala campionatului.

RAPID - Salou a ajuns ieri în Romånia


Căpitanul giuleştenilor, Daniel Pancu, nu este de acord cu cei care spun că meciul Steaua – CFR Cluj, din runda a doua a returului, este finala campionatului.

Cu două zile înaintea reluării campionatului, doi dintre pionii de bază ai lui Mircea Rednic, portarul Dănuţ Coman şi mijlocaşul Daniel Pancu, au vorbit despre cea mai aprigă stagiune de după Revoluţie.

 

PUNCTUALI. “Noi trebuie să fim consideraţi principala contracandidată a CFR-ului, pentru că, una peste alta, suntem peste Steaua în clasament. Aşa că Steaua – CFR nu are cum să fie finala campionatului”, a spus “Pancone”. Mai mult, jucătorul care se află în faţa celei de-a treia sale aventuri în Giuleşti i-a avertizat pe adversarii din Ghencea că n-ar mai trebui să desconsidere Rapidul. “Noi suntem cel mai mare pericol al lor”, a spus Pancu. Faptul că Rapidului i se atribuie abia a treia şansă în lupta pentru titlu nu-l deranjează câtuşi de puţin pe Dani Coman: “Poate e mai bine să nu fim luaţi în calcul în această ipoteză. Ceea ce ne dorim este ca returul să se joace doar pe teren, nu în culise, iar cel mai bun să câştige”. În ceea ce priveşte starea sa de sănătate, Coman a ţinut să-i asigure pe suporterii giuleşteni că este apt sută la sută pentru partida cu Universitatea Cluj, de sâmbătă. “Mă simt bine, nu am mai avut dureri la umăr şi mă pregătesc normal alături de colegii mei. Dacă antrenorul va decide ca eu să apăr, o voi face”, a spus “Robocop”. Altfel, Ibrahim Salou a ajuns ieri în România pentru o ultimă rundă de negocieri cu oficialii grupării feroviare. “Rednic e cel care m-a convins să vin aici şi sper să ne înţelegem, fiindcă visul fiecărui jucător este să joace în Liga Campionilor”, a spus atacantul ghanez.

 

 

AVERTISMENT

“Trebuie să tratăm cu maximă seriozitate meciul de sâmbătă cu Universitatea Cluj. Din experienţă, vă spun că partidele cu echipele cotate mai slab sunt foarte dificile, mai ales dacă au loc în debutul sezonului, de aceea mi-e teamă de acest joc. Altfel, sper să-l avem în continuare alături de noi pe domnul George Copos, fiindcă avem nevoie de sprijinul dumnealui. La ce retur de foc se anunţă, e foarte important ca patronul să fie aproape de echipă!”

Daniel Pancu căpitan Rapid

 

Rică, fan Egipt

Legenda grupării de sub Podul Grant, Rică Răducanu, a participat marţi seară la recepţia organizată de ambasadorul Egiptului la Bucureşti, Excelenţa Sa Fawzi Mohamed El-Said Gohar, special pentru a sărbători triumful reprezentativei de fotbal a ţării sale la Cupa Africii pe Naţiuni, competiţie care s-a desfăşurat recent în Ghana. “Naţionala Egiptului a câştigat pe merit, fiindcă a fost echipa cea mai bună. Ceea ce-mi doresc este ca Rapidul să ia campionatul, cum a reuşit  şi Egipt să câştige Cupa Africii, iar România să facă o figură frumoasă la Europene”, a spus Rică, care nu a scăpat prilejul de a se fotografia cu oficialii ambasadei. La recepţie au mai fost prezente numeroase personalităţi din viaţa publică din România, politicieni şi oameni de afaceri egipteni.

 

Neinteresant

Publicaţia portugheză Record a anunţat ieri că atacantul formaţiei Uniao Leiria, Joao Paolo (27 de ani), este foarte aproape de un transfer la Rapid. “Eşecul lui Uniao Leiria în meciul cu Belenenses a determinat Consiliul de Administraţie să accepte plecarea celui mai bun marcator al echipei”, a notat Record. Tot ieri însă vicepreşedintele grupării de sub Podul Grant, Grigore Sichitiu, a spus că “vişiniii” nu mai sunt interesaţi să-şi asigure serviciile lui Paolo: “Transferul lui Joao Paolo a căzut definitiv, fiindcă acum l-am luat pe Salou pe acelaşi post şi nu mai are rost să mai aducem încă un atacant”. Paolo, care a înscris opt goluri pentru Leiria în acest sezon, a mai jucat în afara Portugaliei la Tenerife, în liga secundă spaniolă.

×
Subiecte în articol: sport