x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Danut Coman, in locul lui Dolha

Danut Coman, in locul lui Dolha

12 Ian 2005   •   00:00

Giulestenii incearca achizitionarea lui Danut Coman, de la FC Arges, dupa ce Emilian Dolha a dat probe pe ascuns la o echipa din strainatate. Fostul capitan al Rapidului ar putea fi imprumutat la Gloria.

SORIN ANGHEL, ANDREI NICOLESCU

GURA SPARTA. Impresarul lui Coman, Dumitru Tudor "Ciorba", sustine ca cele doua cluburi s-au inteles inca de marti
Plecarea pe ascuns a lui Emilian Dolha in Antalya, acolo unde a sustinut fara succes probe de joc la formatia rusa Alania Vladikavkaz, a produs mare deranj in randul celor din conducerea clubului.

FORTAT. "Dezertarea" portarului l-a determinat pe presedintele Dinu Gheorghe sa reia discutiile pentru aducerea lui Danut Coman, de la FC Arges. Giulestenii ofera in schimbul goalkeeper-ului in varsta de 25 de ani 200.000 de dolari, plus 50% din suma rezultata dintr-un eventual transfer al jucatorului in strainatate. In Giulesti, Coman ar urma sa primeasca 35.000 de dolari pana la finalul actualei editii de campionat. In sezonul urmator, pitesteanul va primi 80.000 de dolari, suma crescand cu inca 10.000 in ultimul an de contract.

OPOZITIE. Pentru moment, pitestenii nu sunt de acord cu actualele conditii oferite de rapidisti. "Nu putem vorbi la ora actuala despre o suma de bani, pentru ca nu am purtat nici o discutie cu nimeni. Oricum mi se pare destul de putin, pentru ca am refuzat in vara suma de 250.000 de dolari de la o echipa din Israel", a declarat presedintele Viorel Ilinca. Transferul are insa sanse mari de reusita datorita influentei pe care patronul Rapidului, vicepremierul George Copos, o are la Pitesti, el fiind si senator de Arges.

URMARIT. La antrenamentul de ieri al pitestenilor a asistat si Gabriel Boldici, antrenorul cu pregatirea portarilor, venit special sa-l urmareasca pe Coman, vizat sa fie convocat pentru amicalul cu Slovacia, din februarie, de la Larnaca.

CALM

"Pentru mine, Dolha ramane in continuare portarul numarul unu al Rapidului. El a fost invoit de mine si nu ma intereseaza ce a facut, pe unde a umblat. Mi-a spus ca se duce la o inmormantare. Daca vine la pregatire fara sa fie accidentat, totul este in regula" - Razvan Lucescu antrenor Rapid

SURPRINS

"Cu mine nu a discutat nimeni de la Rapid in mod oficial. Daca as fi semnat cu Rapid, trebuia sa ma fi intalnit cu oamenii din conducerea acelei echipei, dar eu nu m-am intalnit cu nimeni. Stiu si eu de prin ziare ca se intereseaza de mine" - Danut Coman portar FC Arges

TRIMIS LA BISTRITA?
Portarul Emilian Dolha s-a intors aseara din Turcia. In cazul in care transferul s-ar fi realizat, giulestenii ar fi primit 500.000 de dolari. Rapidistul nu i-a convins pe rusi, astfel ca el se va alatura de astazi lotului aflat la Poiana Brasov. Cum achizitionarea lui Danut Coman este foarte probabila, zilele lui Dolha la Rapid sunt numarate. El ar urma sa fie imprumutat la Gloria, formatie la care evolueaza si nasul sau, Costel Campeanu, care a anuntat ca se va retrage la finalul acestui sezon.
×
Subiecte în articol: sport coman