x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport De ce trag clopotele, Gigi?

De ce trag clopotele, Gigi?

de Vicentiu Neagoe    |    Dragos Stoica    |    12 Iul 2005   •   00:00
De ce trag clopotele, Gigi?

Patronul Stelei, Gigi Becali, a fost ieri suspendat pe zece luni si amendat cu suma de 8.000 de euro de catre Comisia de Disciplina a FRF, prezidata de Doru Viorel Ursu, ca urmare a afirmatiilor publice facute la adresa selectionerului Victor Piturca si a medicului Pompiliu Popescu.

SCANDAL. Conflictul dintre Becali si Piturca a aparut dupa suspendarea lui Mirel Radoi pentru plecarea acestuia din cantonamentul primei reprezentative fara sa fi avut acceptul tehnicianului. Gigi Becali afirmase ca la FRF este o "cloaca", o "oligarhie" si o "adunatura de nenorociti". El i-a numit "jigodii", "zdrente de oameni", "hahalere" si "javre" pe medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu, pe selectionerul Victor Piturca si pe presedintele Comisiei de disciplina, Doru Viorel Ursu. Becali are drept de apel in termen de 5 zile.

PROTEST. Altadata idol in Ghencea, Becali este contestat tot mai mult si de suporterii stelisti. O parte a acestora a lansat site-ul, unde s-au inregistrat in numai 24 ore peste 5.000 de semnaturi, majoritatea covarsitoare cerand plecarea lui Becali de la Steaua. Acesta s-a dus ieri din nou la sediul PNA, fara sa fi fost chemat de procurori. "Am venit sa vad cine vrea sa ma aresteze", a explicat Gigi Becali.

PREGATIRE
Aflati in Austria, elevii lui Oleg Protasov au castigat si cel de-al doilea meci amical disputat sub comanda noului tehnician. Pe o ploaie marunta si pe un teren prost, Steaua s-a impus cu 2-1 impotriva finalistei Cupei Poloniei, Zaglebie Lubin, prin golurile reusite de Nesu (’17) si de Ogararu (’37). "Militarii" vor sustine inca un test maine, in compania campioanei Poloniei, Wisla Cracovia.

×
Subiecte în articol: sport becali