x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Diaconu vrea titlul

Diaconu vrea titlul

de Vlad Ionescu    |    19 Apr 2008   •   00:00
Diaconu vrea titlul
Sursa foto: Gazeta Sporturilor/

În această seară, la Sala Polivalentă din Capitală, Adrian Diaconu (foto) va disputa cel mai important meci din carieră, împotriva americanului Chris Henry, în joc aflîndu-se titlul mondial interimar la categoria semigrea (WBC).

În această seară, la Sala Polivalentă din Capitală, Adrian Diaconu (foto) va disputa cel mai important meci din carieră, împotriva americanului Chris Henry, în joc aflîndu-se titlul mondial interimar la categoria semigrea (WBC). Ieri, cei doi pugilişti au efectuat cîntarul oficial, românul avînd 79,050 kg, iar adversarul său cu o sută de grame mai puţin.

 

INVINCIBILI. În vîrstă de 29 de ani, Adrian Diaconu şi-a cîştigat în ring porecla “Rechinul”, el fiind neînvins în 24 de meciuri (15 KO), la fel ca Henry (27 de ani), care are 21 de victorii (17 KO). Bursa me­ciului este de un milion de dolari, din care românul va încasa 600.000 de dolari. În caz de victorie, Diaconu va boxa în august cu deţi­nă­torul centurii, americanul Chad Dawson, care are la dispoziţie 120 de zile pentru a-şi apăra titlul. Dacă nu o va face, atunci cîştigă­torul de la Bucureşti va fi declarat campion mondial. Într-un alt meci, Ion Ionuţ îl va înfrunta pe Raul Balbi (Argen­tina), fost adversar al lui Leonard Doroftei, pentru titlul NABA la superuşoară. Gala va începe la ora 18:30 şi va fi transmisă de Sport.ro şi Pro TV.

×
Subiecte în articol: sport