x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport “Dică este creierul”

“Dică este creierul”

de Marius Mihalcea    |    28 Feb 2008   •   00:00
“Dică este creierul”

Gigi Becali a clarificat ieri diferendul pe care l-a avut cu jucătorul piteştean după meciul pierdut la Iaşi cu ajutorul lui Nicoliţă.

STEAUA – CFR CLUJ - Mai sunt patru zile până la derby


Gigi Becali a clarificat ieri diferendul pe care l-a avut cu jucătorul piteştean după meciul pierdut la Iaşi cu ajutorul lui Nicoliţă.

Finanţatorul grupării din Ghencea a purtat ieri o discuţie cu elevii lui Marius Lăcătuş înaintea şedinţei de pregătire, iar la final a dezvăluit motivul pentru care a fost atât de pornit pe Nicolae Dică după înfrângerea suferită în Moldova.

 

CALM. “Lui Dică i-am spus atunci când l-am adus la Steaua că aştept multe de la el. E normal să mă iau de el când nu joacă bine. A fost o ceartă părintească. De Bănel nu mă iau, fiindcă el nu este creierul echipei. Bănel nu este un jucător de bază, el, săracul, e pe muncă, în schimb de la Dică am pretenţii”, a declarat Gigi Becali. Legat de meciul cu CFR, Becali a spus că are îndoieli în ceea ce priveşte corectitudinea arbitrilor asistenţi, care ar face parte dintr-o conspiraţie: “Am auzit că Nicolae Badea s-a întâlnit cu Iuliu Mureşan la Marriott, la hotel. Mi-e frică să nu facă vreo strategie cu tuşierii. De arbitrul central nu mă sperii. Îl cunosc pe Alexandru Tudor, şi nu ar face asta. Dar pe tuşieri nu-i ştiu, şi asta mă frământă”. De partea cealaltă, tehnicianul ardelenilor, Ioan Andone, consideră că echipa sa a mai pierdut din turaţie faţă de prima parte a campionatului: “Nu mai suntem cei care am fost în tur. Cu Craiova am dat patru goluri, dar nu am jucat foarte bine”.

 

Avertisment pentru Fabbiani

După ce Fabbiani a declarat că-i va rupe picioarele stelistului Pepe Moreno, care a spus despre el că e prea gras, Andone şi-a avertizat atacantul să-şi vadă de treabă: “I-am spus că a venit aici să joace fotbal, nu să se bată, iar dacă se va întâmpla ceva o să-l exclud din lot. Eu cred însă că l-a scăpat gura”, a declarat “Fălcosul”.

×
Subiecte în articol: sport