x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dilema lui Voina

Dilema lui Voina

06 Mai 2010   •   00:00
Dilema lui Voina
Sursa foto: Gabriela Arsenie/Intact Images/Gazeta Sporturilor

Antrenorul Oltchimului nu a stabilit încă lotul de jucătoare care vor evolua cu Viborg



Mai sunt doar două zile până la prima manşă a finalei Ligii Campionilor la handbal feminin, dintre Viborg şi Oltchim, care se va disputa sâmbătă (ora 17:15, Pro TV), la Herning, iar Radu Voina se află în faţa unei mari dileme: pe cine va lua cu el în avionul de Danemarca şi cine va rămâne acasă.

"Nu am stabilit încă lotul de jucătoare. E foarte greu să o fac, pentru că fetele trec peste orice, dureri, accidentări, ca să lupte în finala Ligii Campionilor. Uneori ajungi o dată în viaţă la asemenea nivel şi le înţeleg pe toate, dar nu am ce face. Va trebui să aleg 14 handbaliste, cu care vom face deplasarea", a declarat Radu Voina.

Vâlcencele ajung în această seară în Bucureşti, unde vor rămâne peste noapte, iar vineri dimineaţă vor decola spre Danemarca cu o cursă charter. Tot vineri, la aceeaşi oră ca şi meciul, va avea loc antrenamentul oficial.

Sâmbătă dimineaţă este pro­gramată o ultimă vizionare, iar imediat după joc echipa se va în­toarce în ţară. Referitor la şansele echipei sale de a câştiga Liga Campio­nilor, Radu Voina manifestă prudenţă: "În tur va fi doar prima repriză a finalei. A doua repriză va fi la Bu­cu­reşti. Sunt convins că vor fi două me­ciuri de luptă, aspre, iar şansele vor fi de partea echipei care va greşi mai puţin şi va fi mai lucidă".


RĂMÂN ÎN CAPITALĂ
După întoarcerea din Danemarca, jucătoarele de la Oltchim vor intra în cantonament la Rin Grand Ho­tel din Bucureşti, unde vor ră­mâ­ne până la 15 mai, când se va disputa returul finalei. "Lotul nostru va fi cantonat la Bucureşti în­ce­pând de duminică. Ne vom an­tre­na la Sala Polivalentă doar sea­ra, pentru că atunci va avea loc me­ciul, şi vom avea şi programe de refacere. Practic, ne mutăm cu tot clubul la Bucureşti pentru o săp­tă­mână", a declarat Radu Voi­na. Returul va începe la ora 20:45.

×
Subiecte în articol: sport