x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Din nou acuze de blat

Din nou acuze de blat

de Mihai Igirosanu    |    31 Mar 2008   •   00:00
Din nou acuze de blat


Columbianul Jose “Pepe” Moreno a adus Stelei o victorie de aur în lupta pentru titlu. La fel ca în urmă cu două sezoane, patronul gazdelor, Adrian Porumboiu şi-a acuzat din nou jucătorii că nu şi-au apărat corect şansele.

FC VASLUI – STEAUA 0-1 - “Pepe” Moreno aduce trei puncte de aur


Columbianul Jose “Pepe” Moreno a adus Stelei o victorie de aur în lupta pentru titlu. La fel ca în urmă cu două sezoane, patronul gazdelor, Adrian Porumboiu şi-a acuzat din nou jucătorii că nu şi-au apărat corect şansele.

 

Succesul de la Vaslui a sporit optimismul în tabăra stelistă, patronul Stelei, Gigi Becali declarând dupe meci: “Avem 55 la sută şanse la titlu, iar CFR Cluj, 45 la sută. Ei au meciuri mai grele decât noi până la final”, a spus Becali.

 

SCANDAL. Extrem de iritat, finanţatorul gazdelor, Adrian Porumboiu s-a dezlănţuit după meci, acuzând pe toată lumea, de la antrenorul Dorinel Munteanu până la ultimul jucător. “Dacă totul a fost curat, eu sunt curat ca smoala. Au jucat pe 400 de milioane şi nu s-au luptat deloc pentru aceşti bani. Toţi sunt nişte nesimţiţi, inclusiv Dorinel Munteanu! L-a scos pe Jovanovic, care era cel mai periculos. Tot entuziasmul îţi dispare când vezi astfel de nesimţiţi. Ce, eu sunt fraier? Cel mai bine ar fi fost să-i las pe toţi la Botoşani, să joace acolo. Mă suna lumea şi mă întreba dacă am făcut blat, după modul în care am jucat. Nu ţin pe nimeni cu forţa, nici pe Dorinel, nici pe jucători”. Acuzat de patron, antrenorul gazdelor, Dorinel Munteanu a spus: “Mă declar principalul vinovat, nu am jucat nimic, nu am demonstrat că merităm să câştigăm acest meci. Evoluţiile unor jucători au fost discutabile. Au jucat cu teamă, voi schimba radical echipa. Mardare şi Andronic au făcut cea mai slabă partidă de până acum.”

 

Lăcă, mulţumit

Antrenorul Stelei, Marius Lăcătuş, s-a arătat mulţumit: “Nu a fost un meci spectaculos, dar victoria este meritată. Am avut posesia mingii mai mult decât adversarul, chiar şi şansă să marcăm în prima repriză, dar, per ansamblu, importante sunt cele trei puncte care ne menţin în lupta pentru obiectiv. Felicit echipa pentru disciplina tactică, iar băieţii au meritat victoria cu prisosinţă”. Unul dintre cei mai vizaţi de criticile lui Porumboiu, mijlocaşul Sorin Frunză a reacţionat: “Dacă dânsul doreşte, ne poate da afară!”.

×
Subiecte în articol: sport