x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Din nou in iarbă

Din nou in iarbă

de Daniel Stan    |    27 Noi 2007   •   00:00
Din nou in iarbă
Sursa foto: ALEXANDRU HOJDA/

După cinci ani, "Mister" a revenit pe banca tehnică, supervizănd antrenamentul de ieri condus de Cornel Ţălnar. La şedinţa de pregătire a asistat şi preşedintele Nicolae Badea

DINAMO - Cornel Dinu a primit puteri depline

După cinci ani, "Mister" a revenit pe banca tehnică, supervizănd antrenamentul de ieri condus de Cornel Ţălnar. La şedinţa de pregătire a asistat şi preşedintele Nicolae Badea

In primăvara anului 2002, după un 2-3 la Piatra-Neamţ, Cornel Dinu era schimbat cu Ioan Andone. De atunci a ocupat numai funcţii administrative la echipă, insă, incepănd de ieri, o dată cu plecarea lui Walter Zenga, a fost numit oficial director tehnic, primind puteri depline din partea conducerii.

OBIECTIVE. "Rămăn la părerea că Dinamo are unul dintre cele mai valoroase loturi din ţară, poate chiar cel mai valoros. Problema este că in această perioadă s-au intămplat prea multe lucruri in sens negativ", a declarat Dinu după antrenamentul de ieri-dimineaţă. Referitor la viitor, "Mister" a adăugat că se va trage linie după ultimele patru jocuri din acest an, trei in campionat şi unul in Cupa Romăniei: "Un calcul logic al obiectivului se va face la finalul sezonului. Asta nu inseamnă că Dinamo renunţă la lupta pentru titlu sau la unii jucători. Dacă reuşeşti o serie de opt-nouă meciuri victorioase, ceea ce Dinamo a mai reuşit, şi mai ai şi şansa ca adversarele să se impiedice, atunci poţi reveni". Prezent la şedinţa de pregătire, preşedintele Nicolae Badea a declarat: "Cuplul Cornel Dinu-Cornel Ţălnar este o soluţie reală, nu un provizorat. Dinu va conduce intreaga activitate tehnică. Nu e cazul să ne lamentăm, nu avem timp şi nici nu este o soluţie asta. S-au obţinut doar trei puncte in ultimele cinci jocuri, dar există potenţial şi avem incredere in noua conducere tehnică".

daniel.stan@jurnalul.ro

Accidentaţi Numirea cuplului Dinu-Ţălnar la conducerea tehnică a campioanei a inceput neplăcut, la primul antrenament Mărgăritescu accidentăndu-se şi părăsind şedinţa de pregătire, după ce a acuzat dureri la piciorul stăng. De asemenea, un alt fotbalist important, Cosmin Moţi, a incheiat sezonul, lucru pe care l-a anunţat inaintea meciului cu Steaua, in care a evoluat cu infiltraţii. Fundaşul central al "căinilor", care a urmărit antrenamentul de pe margine, va fi supus in aceste zile unor controale amănunţite. In funcţie de gravitatea accidentării, se va decide dacă jucătorul va trebui să se opereze, aşa cum se estimase iniţial. In cazul in care va fi nevoie de intervenţie chirurgicală, Moţi va pleca săptămăna viitoare la Bologna.

×
Subiecte în articol: sport