x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - "A avut libertate"

Dinamo - "A avut libertate"

de Daniel Stan    |    04 Sep 2007   •   00:00
Dinamo - "A avut libertate"
Sursa foto: Mihai Stetcu/

Directorul general al "căinilor", Cristi Borcea, il contrazice pe fostul tehnician referitor la transferurile de jucători, menţionănd că toate s-au făcut la sugestia lui şi cu aprobarea conducerii.

Directorul general al "căinilor", Cristi Borcea, il contrazice pe fostul tehnician referitor la transferurile de jucători, menţionănd că toate s-au făcut la sugestia lui şi cu aprobarea conducerii.

După ce şi-a anunţat demisia de la gruparea din Ştefan cel Mare, Mircea Rednic a enumerat printre motive şi faptul că nu a fost consultat in privinţa anumitor transferuri efectuate in vară.

CONTRAZICERE. Deşi l-a susţinut in permanenţă, in perioada căt a activat la Dinamo, certăndu-se pe acestă temă cu fostul acţionar, Gigi Neţoiu, oficialul dinamovist s-a dezis de declaraţiile lui Mircea Rednic. "Nimeni nu a avut libertatea lui Mircea Rednic. Jucătorii au fost aduşi la propunerea lui. Un exemplu este faptul că, deşi am avut oferte mari, chiar foarte mari, pentru mai mulţi fotbalişti din lot, le-am refuzat, tocmai pentru a ţine lotul intact. Nimeni nu e de vină că s-au accidentat Moţi, Zicu şi alţi şase jucători", a declarat Borcea. Despre faptul că fostul antrenor a argumentat că nu se mai inţelegea cu unii jucători, dănd de inţeles că ar fi putut fi "lucrat", Borcea a negat: "Nu pot să-mi imaginez măcar aşa ceva, ca jucătorii să nu-l mai fi vrut pe Rednic. Nici nu vreau să discut. Jucătorii au pierdut meciuri şi bani, cum să facă aşa ceva, să piardă deliberat. Nu pot să cred că vreun acţionar ar fi spus aşa ceva".

INCERCARE. Faptul că mai mulţi antrenori au refuzat să vină la Dinamo in aceste momente i-ar fi făcut pe unii oficiali să se găndească şi la posibilitatea continuării cu Rednic. Discuţii au existat, insă preşedintele Nicolae Badea a precizat că mai este valabilă varianta: "Rednic ne-a transmis că decizia sa este definitivă, că nu se poate juca de-a demisia. A fost ferm. Nu a lăsat sentimentul că decizia sa poate fi schimbată".

Alt refuz

După ce Răzvan Lucescu, Ovidiu Sabău, Ioan Andone sau Jose Ramon Alesanco au declinat ofertele de a-l inlocui pe Mircea Rednic, şi Dorinel Munteanu a refuzat. "Este exclus aşa ceva. Nu sunt pregătit să ajung la Dinamo, prefer să evoluez pentru Vaslui in Cupa UEFA", a declarat "Munti". Pe lista conducerii dinamoviste se află şi Ladislau Bölöni, sub contract cu Al Jazera, din Emiratele Arabe. Părţile au discutat şi se aşteaptă un răspuns din partea fostului selecţioner. O soluţie de avarie ar putea fi şi Cornel Dinu.

Rednic explică

"Eu l-am vrut pe Mendoza, dar am fost pus să aleg intre Bratu şi Marius Niculae. L-am mai dorit pe Dacian Varga, dar nu s-a putut. De Fernandes nu aveam nevoie, dar el totuşi a ajuns la Dinamo, iar pe Stoican l-am văzut jucănd puţin la antrenamente, apoi s-a accidentat. Nu in ultimul rănd, nici pe Năstase nu l-am dorit", a declarat "Puriul".

×
Subiecte în articol: sport rednic