x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - CFR CLUJ 4-0 / Careu pentru "Clau-gol"!

DINAMO - CFR CLUJ 4-0 / Careu pentru "Clau-gol"!

18 Apr 2005   •   00:00

Atacantul dinamovist a inscris de 4 ori si a ajuns la "cota 15", devenind golegeterul campionatului. Dinamovistii asteapta acum pasii gresiti ai Stelei.

  • de DANIEL STAN
  • IN VANA. Sambata seara, Claudiu Niculescu a lovit de 4 ori
    Dinamo avea de luat o revansa, dupa umilinta suferita in tur, pe Somes, scor 2-4. Ceferistii au contat in joc doar in repriza a doua.

    FARA EMOTII. "Cainii" nu au fortat decat atunci cand au simtit ca se poate. Fara sa ajunga la poarta decat rar, dinamovistii au intrat la cabine cu un 2-0 lejer, prin dubla lui Claudiu Niculescu. "Astazi nu am avut prospetime, dar si asa am reusit sa marcam patru goluri si sa invingem fara emotii. Mai avem sanse la titlu si ni le vom juca pana cand Steaua va deveni matematic campioana. In plus, Universitatea Craiova poate incurca Steaua, altfel nu mai are sanse de a scapa de Divizia B", a declarat antrenorul "ros-albilor", Ioan Andone.

    GHINION. In partea secunda, oaspetii au indraznit mai mult, insa au avut ghinion, nimerind de doua ori bara, fiind privati si de acordarea unui penalty. In schimb, "cainii" au mai inscris de doua ori, prin acelasi Claudiu Niculescu. "Sunt foarte suparat pe jucatorii mei. Rezultatul mi se pare exegerat, pentru ca si noi am avut ocazii bune", a caracterizat evolutia "ceferistilor" tehnicianul Aurel Sunda.

    ANDO DESPRE REJUCARE
    Referitor la posibila rejucare a returului semifinalei de Cupa cu FC National, scor 4-0, antrenorul dinamovistilor, Ioan Andone, a declarat: "Suntem de acord, insa doar in cazul in care se va demonstra ca noi am avut vreo implicare asupra arbitrajului". In urma acestui joc, arbitri Ionica Serea si Ispas Cojocaru au fost retrogradati in lotul C si scosi de le lista FIFA.
    SUPORTERI ARESTATI
    La meciul dintre Dinamo si CFR Cluj, jandarmii au aplicat 13 sanctiuni unor suporteri dinamovisti, care au fost acuzati de nerespectarea masurilor ordinii publice, acestia alegandu-se cu doasare penale. La fel ca in jocul cu FC National, o parte a fanilor a protestat impotriva conducerii. Numarul mic de spectatori, in jur de 2.000, l-a indignat pe antrenorul Ioan Andone: "Avem suporteri la televizor si de Internet. Este inadmisibil ca o campioana sa joace fara spectatori".

    Badea critica deciziile lui Craciunescu

    Presedintele lui FC Dinamo, Nicolae Badea (foto), a criticat decizia presedintelui CCA, Ion Craciunescu, dupa meciul FC National, dictate impotriva arbitrilor Ionica Serea si Ispas Cojocaru. "Trebuie sa intelegem ca si arbitrii, si jucatorii fac parte din joc si pot gresi. A fost o nota de asprime", a spus oficialul dinamovist, care a mai adaugat: "Nu avem nici o legatura cu greselile arbitrilor la meciul cu FC National. Referitor la rejucare, nu vreau sa mai comentez, insa a fost decizia mea, luata dupa ce am discutat cu jucatorii si antrenorii". (Daniel Stan)
    ×
    Subiecte în articol: sport