x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Conducerea se disculpa

Dinamo - Conducerea se disculpa

de Mihai Igirosanu    |    16 Aug 2005   •   00:00
Dinamo - Conducerea se disculpa

Duminica seara, in Stefan cel Mare, victoria lui Dinamo cu 3-0 in fata Pandurilor a devenit eveniment secundar. Deranjati ca au fost amenintati de presedintele executiv, Ioan Becali, suporterii au avut un dialog aprins cu acesta in spatele tribunei oficiale.

SCANDAL. In pauza jocului cu gorjenii, insotit de garzile de corp, Becali a coborat in mijlocul fanilor nervosi, dar interventia sa nu a facut decat sa inflameze spiritele. Suporterii s-au aratat deranjati si de faptul ca li s-a interzis afisarea unor bannere publicitare care ii ajutau in obtinerea fondurilor necesare deplasarilor pentru sustinerea echipei.

COMUNICAT. Ieri, biroul de presa al SC Dinamo 1948 SA a remis un comunicat: "Contractele in derulare incheiate de «Societatea Suporterilor Dinamovisti», privind expunerea unor bannere publicitare in incinta si in afara stadionului, avand ca scop strangerea de fonduri pentru activitatea suporterilor, au fost si vor fi respectate in continuare. Pentru expunerea unor noi bannere publicitare este nevoie de acordul Departamentului Marketing al SC Dinamo 1948 SA, ceea ce nu s-a intamplat la meciurile cu Omonia Nicosia si Pandurii Tg. Jiu. Dorinta unor suporteri de a trata de pe pozitii de forta nu este nicidecum o forma civilizata de dialog in anul 2005. Dinamo nu este o afacere pentru nici unul dintre cei 9 actionari ai clubului. Ioan Becali (presedinte executiv) sau Mircea Copaci (director marketing), nume implicate de suporteri si reprezentanti mass-media in evenimentele de duminica, sau alt reprezentant al clubului nu vrea sa instaureze dictatura la Dinamo!", se arata printre altele in comunicat.

×
Subiecte în articol: sport dinamo