x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Cristi Pulhac dorit de Espanol

Dinamo - Cristi Pulhac dorit de Espanol

de Daniel Stan    |    26 Apr 2007   •   00:00
Dinamo - Cristi Pulhac dorit de Espanol

Conform cotidianului catalan Sport, oficialii grupării din Primera Division l-au urmărit in mai multe randuri pe fundaşul dinamovist, fiind impresionaţi de evoluţia acestuia.

Cotat la 3 milioane de euro

Conform cotidianului catalan Sport, oficialii grupării din Primera Division l-au urmărit in mai multe randuri pe fundaşul dinamovist, fiind impresionaţi de evoluţia acestuia.

Internaţionalul "cainilor" este dorit de Espanol Barcelona pentru campania de transferuri din vară. Pulhac a fost "spionat" in cateva partide de trimişi ai grupării catalane, singura problemă fiind preţul.

PRIORITATE Cotidianul Sport confirmă interesul lui Espanol pentru fundaşul in varstă de 22 de ani: "Au fost impresionaţi de agresivitatea sa in apărare şi de viteza cu care pleacă pe contraatac. Este o prioritate pentru Espanol, care doreşte să-şi intărească defensiva". Preţul cerut de oficialii dinamovişti este de 3 milioane de euro, sumă considerată momentan prea mare de conducătorii formaţiei din Primera Division. Sport mai susţine că jucătorul dinamovist ştie deja de interesul spaniolilor faţă de el, fiind dispus să accepte, deşi ar mai avea oferte de la formaţii din Italia şi Anglia. In Primera, după 31 de etape, Espanol ocupă locul 10, cu 42 de puncte, iar astăzi va intalni pe Werder Bremen in prima manşă a semifinalelor Cupei UEFA.

AMANARE Unul dintre acţionarii "roş-albilor", Vasile Turcu, crede că este prea devreme pentru a discuta un eventual transfer: "Astăzi am refuza orice ofertă. In vară vom analiza şi vom stabili dacă preţul este foarte bun. In fotbal se cer rezultate, dar şi să vinzi scump şi să cumperi ieftin". Oficialul a mai adăugat: "Oricum, este prea devreme şi, in primul rand, antrenorul are strategia lui cu jucătorii care vor continua la Dinamo. Momentan nu vrem să vindem, ci suntem in tratative pentru a aduce fotbalişti".
Părere
Fostul antrenor al "cainilor", Ioan Andone, laudă jocul lui Dinamo, insă consideră că Liga Campionilor este o competiţie pretenţioasă, fiind nevoie de cateva transferuri. "In acest moment, Dinamo a dovedit că este cea mai bună şi că merită titlul, dar nu are lot pentru Liga Campionilor. Le mai trebuie jucători", a declarat tehnicianul. Printre fotbaliştii doriţi de conducere se numără Stoican, Marius Niculae şi Florin Bratu, toţi imbrăcand in trecut tricoul lui Dinamo.

×
Subiecte în articol: sport