x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Fotbal si circ

Dinamo - Fotbal si circ

de Daniel Stan    |    06 Iul 2006   •   00:00
Dinamo - Fotbal si circ

Antrenorul dinamovist, Mircea Rednic, este revoltat de ceea ce a gasit in cantonamentul de la Albertville si de programul de meciuri amicale ale lui Dinamo, anuntand ca, pe viitor, se va ocupa personal de turneele echipei

Aflati de o saptamana la Albertville, in Franta, pentru stagiul de pregatire de dinaintea startului sezonului, "cainii" s-au aratat deranjati de conditiile oferite. Cel mai vehement a fost antrenorul Mircea Rednic, nemultumit in primul rand de adversarii intalniti pana acum, anume Chenois, din liga a treia elvetiana, si aseara Croix de Savoie, liga a patra franceza.

CATERINCA. Referitor la adversarul intalnit aseara, conform Dinamomania, pe site-ul micutei grupari de amatori franceze a aparut un anut care produce ilaritate: "Joi, 6 iulie, la stadionul Gaillard, va avea loc o intalnire cu parintii tinerilor jucatori de la FCS74, cu scopul de a-i informa in legatura cu sezonul 2006/07"! Nu stim daca Mircea Rednic a fost informat, dar oricum a atacat voalat conducerea care a facut programul de jocuri. "Eu stiam ca avem meciuri cu adversari mai puternici, nu cu niste amarati de amatori. Pe viitor ma voi ocupa personal de tot, cazare si meciuri amicale", a declarat tehnicianul dinamovist. O alta remarca demna de circ este faptul ca Croix de Savoie a retrogradat la finele sezonului trecut in liga a patra, de amatori. Dupa aceasta categorie nu mai exista decat fotbalul feminin pe site-ul federatiei franceze.

ASTEPTARE. Pe langa aceste jocuri needificatoare, "Puriul" se consoleaza astepand doi noi jucatori in cantonament. Primul este internationalul din Costa Rica, atacantul Ronald Gomez, 31 de ani, care a si inscris un gol la Cupa Mondiala in meciul cu Polonia. Acesta a mai evoluat, printre altele, la Gijon, Hercules Alicante si OFI Creta. Cealalta "lovitura de imagine" ar fi brazilianul Renato Bernardi Bauer, de 28 de ani, in prezent in lotul nemtilor de la Arminia Bielefeld, grupare din 1 Bundesliga. Ambii ar urma sa soseasca zilele acestea in cantonamentul de la Albertville.

NEMULTUMIRE
"Eu stiam ca avem meciuri cu adversari mult mai puternici, nu cu niste amarati de amatori. Aceste meciuri sunt needificatoare. Pe viitor ma voi ocupa personal de tot, cazare si meciuri amicale. Nu voi mai lasa totul la voia intamplarii"
Mircea Rednic
antrenor Dinamo

×
Subiecte în articol: sport