x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - HEERENVEEN / Muscati-i tare!

DINAMO - HEERENVEEN / Muscati-i tare!

de Sorin Anghel    |    20 Oct 2005   •   00:00
DINAMO  -  HEERENVEEN / Muscati-i tare!

Tehnicianul gruparii din Stefan cel Mare crede in sansa echipei sale impotriva lui Heerenveen. Meciul va fi transmis in direct de TVR1, cu incepere de la ora 21:45.

Dinamovistii traiesc in aceasta seara cel mai important meci al lor din ultimii 15 ani. Antrenorul Ioan Andone spune ca a pregatit foarte bine debutul in grupele Cupei UEFA, in fata lui Heerenveen, si se asteapta la un joc foarte bun al echipei sale.

DIFICULTATI. "Am aflat destul de tarziu informatii despre adversarul nostru, dar am vorbit cu unii dintre jucatorii de pe vremea cand am jucat eu la Heerenveen", a spus Andone. Tehnicianul lui Dinamo a evoluat la gruparea batava timp de doua sezoane, 1991/1992 si 1992/1993, dupa care "si-a pus ghetele in cui", beneficiind si acum de pensie de la gruparea olandeza.

INCREZATOR. "Ma bucura jocul nostru din ultima perioada, cand am reusit sa inscriem de multe ori, dar as fi mai fericit daca impotriva lui Heerenveen am reusi sa dam un gol mai mult decat ei", a declarat tehnicianul dinamovist, care a vorbit si despre traditia lui Heerenveen de a creste atacanti tineri. "Sa nu uitam ca la ei au jucat Van Nistelrooy, de la Manchester United, si Tomasson, care a fost la Milan, iar acum e la Stuttgart. Acum il au pe Huntelaar".

REZERVA
Pentru partida din aceasta seara, Ioan Andone nu va putea conta pe serviciile golgeterului din sezonul trecut, Claudiu Niculescu, in continuare accidentat. In ceea ce-l priveste pe Florin Bratu, acesta s-a refacut, dar va fi doar rezerva, locul sau in teren urmand a fi luat de Alexandru Baltoi. In ceea ce priveste urmatoarea adversara a dinamovistilor, Levski Sofia, aceasta s-ar putea desparti de Richard Eromoigb, Dimitar Telkiski si Lucio Vagner. Cei 3 sunt doriti de campioana Poloniei, Wisla Cracovia, presedintele Zdzislaw Kapka observandu-i la meciul pe care Levski l-a castigat duminica in fata lui Lokomotiv Sofia, scor 3-1. Polonezii ii vor pe cei trei chiar acum, in vreme ce bulgarii nu vor sa-i cedeze decat din iarna.

×
Subiecte în articol: sport heerenveen