x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo merge ceas

Dinamo merge ceas

17 Mai 2004   •   00:00

Dinamo a zdrobit Petrolul, scor 5-0, pastrandu-si pozitia de lider si dupa etapa a 27-a. Rapidul si-a asigurat locul 3 prin victoria cu "Poli" AEK, 2-0. FC Oradea va juca in Divizia B.

Lupii devorati Dinamo nu a avut probleme cu Petrolul, desfiintandu-i pe „lupi". „Cainii" se pregatesc pentru urmatorul hop, mult mai greu, cel de la Timisoara
CATALIN FAINISI

Dinamo isi continua marsul spre titlul de campioana, dupa ce a invins si Petrolul. Faze spectaculoase, goluri de generic, forta extraordinara de joc. Acestea au fost atributele partidei in care „cainii" au zburdat in fata „lupilor". Andone considera ca daca elevii sai vor invinge la Timisoara, se pot considera deja campioni.

GLUMET. „Dinamo se afla in pozitia ideala. Noi nu trebuie decat sa invingem in fiecare meci. De partea cealalta, Steaua spera ca noi sa ne impiedicam. Din partea mea, ei pot sa se roage si sa ridice cate biserici vor. La Timisoara vom avea cel mai important meci al sezonului, mai ales ca acolo toti sunt antidinamovisti", a declarat Andone, care are tot lotul la dispozitie pentru deplasarea de pe malul Begai.

OPTIMIST. Florin Marin a fost foarte dezamagit de evolutia echipei sale, care nu s-a putut baza pe suspendatii Negoita si Todoran. „Am jucat cu tineri lipsiti de experienta si s-a vazut. Daca nu reusim sa castigam ultimele 3 meciuri, inseamna ca nu meritam sa ne salvam", a declarat „Flocea", care inca mai crede in sansele de salvare ale echipei sale.

Borcea: „MM Stoica e prea mic"

Cristi Borcea spune ca Dinamo a dovedit de la inceputul sezonului ca merita titlul. „Cei de la Steaua trebuie apreciati ca tin ritmul cu noi, ca au aceasta tarie. Nu vom dezamagi in vara prin politica de transferuri", a declarat directorul executiv al „cainilor", care a raspuns provocarii lui MM Stoica de a lupta in ring. „Este prea mic, si ma refer aici la categorie. Mai are de invatat si de facut ucenicie inainte sa ma provoace".

Scandari anti-Timisoara

Pe tot parcursul partidei, suporterii dinamovisti au scandat impotriva lui „Poli" AEK Timisoara, pe care Dinamo o va intalni, sambata viitoare, pe malul Begai. „Timisoara e in A doar din vina altora" si „Timisoara, rusinea tarii", au fost strigatele fanilor fata de echipa care juca in Giulesti contra Rapidului. Suporterii dinamovisti pleaca la Timisoara sambata dimineata, la ora 8:00, din fata stadionului din „Stefan cel Mare".
×
Subiecte în articol: sport dinamo timisoara