x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO / "Nu m-a căutat nimeni"

DINAMO / "Nu m-a căutat nimeni"

13 Feb 2009   •   00:00

Fundaşul dreapta al lui Getafe, Cosmin Contra, susţine că transferul său la gruparea din Ştefan cel Mare ţine de zvonistică.



Mai mult decât atât, "Guriţă" spune că nu s-a pus niciodată problema să primească din partea acţionarilor dinamovişti un teren în apropierea Bucureştiului, pentru a-şi da acordul să semneze cu "roş-albii". "Sunt numai zvonuri, nu e nimic adevărat cu transferul meu la Dinamo, nu m-a căutat nimeni de acolo. Am auzit şi eu că se dau milioane şi pământuri pentru mine, dar nu am ajuns să mă vând pentru nişte terenuri." În vârstă de 33 de ani, Contra se află în ultimele şase luni de contract cu Getafe, iar oficialii formaţiei spaniole nu i-au popus încă prelungirea înţelegerii.

DISTRACŢIE CU MUNTENEGRENI

Contra este dorit la Dinamo atât de preşedintele executiv Cristi Borcea, cât şi de antrenorul Mircea Rednic, căruia venirea internaţionalului român i-ar permite să se debaraseze de serviciile lui Blay, ghanezul manifestându-şi în mai multe rânduri dorinţa să plece la o altă echipă. Altfel, într-un meci amical susţinut ieri în cadrul stagiului de pregătire pe care îl efectuează în Turcia, la Antalya, Dinamo s-a impus, scor 6-0, în faţa formaţiei muntenegrene FK Zeta. Golurile "câinilor" au fost marcate de M. Nicolae, Cl. Niculescu (3), Torje şi Mitea.

×
Subiecte în articol: sport