x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - OMONIA 3-1 / Raman optimisti

DINAMO - OMONIA 3-1 / Raman optimisti

de Mihai Igirosanu    |    13 Aug 2005   •   00:00
DINAMO  -  OMONIA 3-1 / Raman optimisti

Primul meci european din acest sezon al lui Dinamo s-a decis intr-o prima repriza nebuna. Cipriotii au deschis scorul, au trecut pe langa un 0-2 socant, pentru ca apoi sa gafeze incredibil si sa deschida calea alb-rosilor catre un 3-1 multumitor.

Ianis Zicu a fost din nou omul potrivit la locul potrivit pentru Dinamo, el reusind a doua "dubla" dupa cea de la Galati, din prima etapa a Diviziei A. Returul se joaca la 25 august, pe stadionul "Makario - GSP" din Nicosia.

PRECAUTIE. "Ne-am propus sa inscriem cat mai multe goluri, dar, din pacate, nu am reusit sa nu primim. Daca vom juca la fel si la Nicosia, vom avea probleme. Scorul de 3-1 nu ne asigura calificarea", a spus antrenorul Ioan Andone dupa meci. Despre retur, tehnicianul "cainilor" a vorbit la fel de precaut: "Acolo vom avea impotriva si publicul foarte agresiv. Sper intr-o po-sesie mult mai buna decat la Bucuresti si vreau sa evitam cornerele si loviturile libere".

OPTIMISTI. Cu exceptia lui Florentin Petre, care se asteapta si el la un retur dificil la Nicosia, ceilalti jucatori ai lui Dinamo sunt optimisti in privinta calificarii. "Dupa cum s-a jucat, nu meritam sa castigam doar cu 3-1. Puteam sa mai marcam doua goluri. Nu cred ca ne poate scapa calificarea. Mergem sa batem la Nicosia", a anuntat atacantul Florin Bratu. "Important este ca am castigat cu 3-1 si vom merge la Nicosia sa castigam. Avem prima optiune la calificare. Daca facem 0-0, golul marcat de ei la Bucuresti nu o sa mai conteze", l-a completat mijlocasul Vlad Munteanu.

LUCID
"Nu a fost o partida prea buna din partea noastra. Am avut probleme la posesia balonului si am suferit in duelurile de unu la unu. Am avut si noroc, pentru ca la 1-0 oaspetii au avut sansa de 2-0, insa Gaev ne-a salvat" - Ioan Andone, antrenor Dinamo

GICA POPESCU CRITICA
Prezent la meci, impresarul Gheorghe Popescu nu s-a aratat impresionat de victoria lui Dinamo: "Dinamo nu este o echipa cu fata europeana, dar daca va ajunge in grupele Cupei UEFA, s-ar putea... dar e departe deocamdata de Europa", a afirmat Popescu, precizand ca avansul de doua goluri este suficient pentru calificare. Selectionerul Victor Piturca a evaluat sansele de calificare ale echipelor romanesti: "Rapid si Dinamo au sanse mari, Steaua mai putine, Clujul si mai putine. Steaua a avut ghinion, pentru ca daca marca in prima repriza inca un gol, calificarea era rezolvata". Tinut rezerva, atacantul Claudiu Niculescu a fost insistent cerut pe teren de catre suporteri. "Fanii pot cere orice, pentru rezultate raspund eu", a comentat Ioan Andone.
×
Subiecte în articol: sport dinamo