x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Rapid - 0 -2 - Uragan vişiniu

Dinamo - Rapid - 0 -2 - Uragan vişiniu

12 Noi 2007   •   00:00
Dinamo  -  Rapid  - 0 -2  - Uragan vişiniu

Indepărtat in urmă cu două luni de pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, Mircea Rednic s-a răzbunat ieri pe "căini".

Indepărtat in urmă cu două luni de pe banca formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, Mircea Rednic s-a răzbunat ieri pe "căini".

Au marcat: Cesinha (’22), Mazilu (’56)

Stadion: "Dinamo"

Spectatori: 5.000

Arbitri: Aug. Constantin - N. Marodin, Ad. Vidan

Rapid s-a instalat aseară pe ultima poziţie a podiumului, după ce formaţia antrenată de Mircea Rednic a ridiculizat campioana en-titre chiar in Ştefan cel Mare.

INDUBITABIL. Acuzat direct de Nicolae Badea pentru actuala situaţie a "căinilor", pusă de oficialul dinamovist pe seama punctelor pierdute la inceputul sezonului, Rednic nu a rămas dator. Fără să comenteze afirmaţiile venite dinspre tabăra "alb-roşie", antrenorul şi-a montat teribil echipa, dovedindu-se inspirat şi in alegerea formulei de bază. Deşi pănă aseară nu bifase decăt 40 de minute pentru giuleşteni de la venirea sub Grant, Boya a fost unul dintre catalizatorii "vişiniiilor", acţiunile sale semănănd panică in careul advers. Prestaţie in aceeaşi notă a avut şi brazilianul Cesinha, care are meritul de a fi marcat un gol de generic in poarta lui Lobonţ. Al doilea mitan a adus un forcing puternic in careul Rapidului, dar oaspeţii au avut şi noroc la singura fază inchegată a "căinilor", cănd Bratu, rămas singur cu Coman, a trimis peste transversală. De partea cealaltă, Dinamo a părut umbra echipei din sezonul trecut. Lăsat pe banca de rezerve pănă la pauză, Claudiu Niculescu este cea mai exactă imagine a trupei lui Zenga din acest moment. Ieşiţi din formă, blazaţi şi neputincioşi, toate acestea s-au văzut aseară din plin la trupa lui Walter Zenga, italianul fiind, foarte probabil, la ultima reprezentaţie pe banca lui Dinamo. "Am făcut risipă mare de energie şi am dominat meciul de la un capăt la celălalt. Era o obligaţie pentru mine să apăr şcoala romănească de antrenori", a declarat la final Mircea Rednic.

Echipele:

Dinamo: Lobonţ - Stoican, Galliquio (’58 Fernandes), R. Ştefan, Pulhac - Ad. Cristea, Mărgăritescu (’46 Cl. Niculescu), Ropotan, C. Munteanu (’67 Boştină) - Bratu, Dănciulescu. Antrenor: Walter Zenga.

Rapid: Coman - Săpunaru (’77 Tamandare), Maftei, M. Constantin, Bozovici - E. Dică, Măldărăşanu, C. Lazăr (’72 Grigorie), Cesinha - Boya (’89 Herea), Mazilu. Antrenor: Mircea Rednic.

Fără suporteri

Inainte de fluierul arbitrului, mai mulţi susţinători ai Rapidului s-au plăns că ar fi fost bătuţi de civili. Mai tărziu, galeria "căinilor" a aprins numeroase torţe care au fost aruncate pe gazon, partida fiind intreruptă căteva minute. Pentru acest lucru, stadionul Dinamo urmează să fie suspendat. In altă ordine de idei, cu un sfert de oră inainte de final, suporterii dinamovişti au părăsit arena in semn de protest faţă de rezultat.

×
Subiecte în articol: sport dinamo