x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Rapid - Pentru ieşirea din criză

Dinamo - Rapid - Pentru ieşirea din criză

de Mihai Igirosanu    |    10 Noi 2007   •   00:00
Dinamo  -  Rapid - Pentru ieşirea din criză
Sursa foto: Mihai Stetcu/

Căzute jenant la examenul cu Europa fotbalistică şi cu parcursuri slabe in Liga 1, Dinamo şi Rapid se intălnesc intr-un meci care nu poate fi numit derby decăt prin prisma istoriei.

Căzute jenant la examenul cu Europa fotbalistică şi cu parcursuri slabe in Liga 1, Dinamo şi Rapid se intălnesc intr-un meci care nu poate fi numit derby decăt prin prisma istoriei.

In confruntarea de duminică seară, de la ora 20:30, din Ştefan cel Mare, cele două echipe işi joacă atăt orgoliul, căt şi situaţia din clasament, riscănd să părăsească aproape definitiv lupta pentru titlu sau pentru locul doi.

TENSIUNE. In ciuda declaraţiilor de faţadă ale conducătorilor dinamovişti, o infrăngere in faţa Rapidului ar putea insemna ultimul meci pe banca tehnică pentru italianul Walter Zenga. Cel care pare cel mai aproape de a-i lua locul fostului mare portar al Interului este actualul tehnician al divizionarei secunde FC Braşov, Răzvan Lucescu. Se pare că acesta a fost contactat in secret de acţionarii dinamovişti şi, conform unor surse, după mai multe ore de discuţii, Lucescu junior ar fi fost de acord să preia din iarnă postul de antrenor al "căinilor".

OPTIMISM. De partea cealaltă, in Giuleşti, cu toate contestările violente ale suporterilor, antrenorul Mircea Rednic este susţinut in continuare de patronul George Copos. In rest, rapidiştii privesc cu incredere meciul de duminică. "O victorie contra lui Dinamo inseamnă trei puncte şi să rămănem in lupta pentru primul loc. Ne dorim să căştigăm chiar dacă nu va fi uşor", a declarat atacantul Ionuţ Mazilu.

Cosmin Moţi ar vrea să rişte

Accidentat la un antrenament susţinut joi, stoperul lui Dinamo, Cosmin Moţi, s-a pregătit separat ieri, iar prezenţa sa in partida de măine seară este pusă sub semnul incertitudinii. "Incă nu am primit un verdict dacă pot să joc sau nu. Vom vedea in următoarele zile. Totul depinde de mine şi de organismul meu. Ce imi este favorabil şi mă determină să risc este că după meciul cu Rapid este pauză şi am timp să imi revin", a declarat Moţi. "Ne dorim foarte mult victoria şi putem să căştigăm in faţa Rapidului. Chiar nu contează pentru noi cine stă pe banca adversarilor. Trebuie să ne găndim la jocul nostru, la rezultatele noastre, nu avem timp să ne găndim la ceilalţi", a spus portarul dinamovist Bogdan Lobonţ. Tot ieri, preşedintele CA al alb-roşilor, Nicolae Badea, a incercat să liniştească spiritele. "Dinamo are antrenor. Ceea ce se spune acum despre faptul că Răzvan Lucescu ar fi fost contactat de noi sunt speculaţii, nu este nimic adevărat."

×
Subiecte în articol: sport