x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo: Rednic a renunţat, Borcea se retrage

Dinamo: Rednic a renunţat, Borcea se retrage

23 Iun 2009   •   00:00

În timpul negocierilor cu acţionarii dinamovişti, lui Mircea Rednic i-a fost comunicat faptul că va lucra cu Cornel Dinu, care urma să aibă atribuţii de manager sportiv.



In calitate de manager sportiv, Dinu  urma să propună si va transfere jucatori si sa organizeze programul de pregatire al echipei.
Rednic a refuzat colaborarea cu Dinu. "Din moment ce Cornel Dinu si-a aratat disponibilitatea de a se implica la echipa, atunci eu ies din scena. Daca preia el formatia, eu renunt!".

"Decizia am luat-o azi-dimineaţă la ora două. Am renunţat să mai fiu antrenorul lui Dinamo după ce Cornel Dinu a fost numit manager sportiv. Nu ştiu de ce m-au mai chemat din Belgia să discutăm, întrebaţi şefii. Cum să colaborez cu un om care aruncă cu noroi în mine şi vorbeşte lucruri total neadevărate despre mine? Pusesem aproape toate detaliile la puncte cu acţionarii. Trebuia să facem o reconstrucţie a echipei şi obiectivul nu era titlul, ci o participare într-o cupă europeană. Nu am nimic de reproşat nimănui. Decizia mea este irevocabilă, nu mai e cale de întors", a declarat Rednic.

Şi Jean Vlădoiu, secundul lui Rednic, a confirmat că nu se va mai întoarce la echipă. "Dacă cei din conducere au luat această decizie, e treaba lor. Domnul Dinu să facă treabă mai bună decât am făcut noi dacă l-au ales. Era clar că nu mai merge treaba după ce s-a întâmplat imediat după finalul campionatului, când am fost făcuţi cu ou şi oţet".

Badea: "Rednic a renunţat la funcţia de antrenor al FC Dinamo"
Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că tehnicianul Mircea Rednic a renunţat la funcţia de antrenor al formaţiei alb-roşii.
"Domnul Rednic a renunţat la funcţia de antrenor. Dar decizia dânsului nu are legătură cu preluarea atribuţiunilor de management sportiv de către Cornel Dinu. Domnul Rednic mi-a motivat decizia pe care a luat-o. Şi nu este vorba în niciun caz de chestiuni de ordin financiar. Nu pot să dau mai multe detalii acum, vom discuta mai multe la momentul potrivit", a spus oficialul dinamovist.


Borcea: "Aduc clubul pe linia de plutire şi mă retrag! Dinu numeşte antrenorul"
Cristi Borcea, preşedintele executiv al lui Dinamo, spune că va rămîne la echipă ca preşedinte executiv, dar că se va ocupa doar de problemele financiare.

"Cornel Dinu este cel care va numi antrenorul. Deocamdată, trebuie să vină cineva cu bani la club. Voi rămîne preşedinte executiv, mă voi ocupa de problemele financiare, nu şi de partea tehnic.

Eu nu mai pot şi nu mai vreau să aud de fotbal, de fotbalişti şi antrenori.Aduc clubul pe linia de plutire şi mă retrag!", a spus Cristi Borcea la GSP TV.

Badea: "Cornel Dinu va prelua atribuţiile de manager sportiv ale lui Cristi Borcea"
Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că prerogativele de manager sportiv ale lui Cristian Borcea vor fi preluate de Cornel Dinu, noua organigramă a clubului urmând a fi discutată până la sfârşitul acestei luni, informează site-ul grupării alb-roşii.

Preşedintele CA al lui Dinamo, Nicolae Badea, a declarat că prerogativele de manager sportiv ale lui Cristian Borcea vor fi preluate de Cornel Dinu, noua organigramă a clubului urmând a fi discutată până la sfârşitul acestei luni, informează site-ul grupării alb-roşii.
"Am luat la cunoştinţă solicitarea preşedintelui executiv Cristian Borcea de a nu se mai ocupa de problemele de management sportiv ale societăţii. Aceste atribuţiuni vor fi preluate odată cu noua organigramă de către Cornel Dinu. În această situaţie voi propune Consiliului de Administraţie o nouă organigramă pentru a fi discutată şi aprobată până la începutul lunii iulie", a spus Badea.
gsp.ro

×
Subiecte în articol: sport dinamo borcea cornel dinu rednic sportiv