x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport DINAMO - Rednic i-a refuzat

DINAMO - Rednic i-a refuzat

14 Apr 2005   •   00:00

Tehnicianul lui FC Vaslui, Mircea Rednic, a fost curtat de Dinamo, dar a preferat sa ramana la divizionara B cel putin pana la finalul campionatului, cand tratativele se vor relua.

  • de SORIN ANGHEL, DANIEL STAN

  • GAND. Mircea Rednic prefera acum sa ramana la Vaslui, pentru a-si trece in palmares o promovare, decat sa vina la Dinamo, unde sansele de a castiga campionatul sunt mici
    Infrangerea din Ghencea, scor 1-0, a fost digerata foarte greu de sefii gruparii din Stefan cel Mare. Vicepresedintele Gigi Netoiu si directorul executiv Cristi Borcea l-au criticat pe antrenorul Ioan Andone pentru jocul echipei.

    REFUZ. Oficialii lui Dinamo au incercat chiar inlocuirea tehnicianului. Cel vizat de a-i lua locul a fost Mircea Rednic, aflat in prezent pe banca tehnica a liderului Seriei I a Diviziei B, FC Vaslui. "Puriul" a refuzat oferta "cainilor", tratativele urmand sa fie reluate la finalul campionatului. "Am un contract bun la Vaslui, relatia mea cu Adrian Porumboiu este excelenta si nu se pune problema sa plec de aici", a declarat Mircea Rednic.

    OFERTA. Antrenorul cu care Rapidul a castigat ultimul titlu de campioana, in 2003, a recunoscut ca n-ar fi exclus totusi ca din vara sa ajunga in Stefan cel Mare. "Imi doresc sa fac performanta si, daca voi fi ofertat, nu voi mai face greseala sa refuz. Daca Dinamo, Rapid sau vreo echipa din strainatate ma vor dori, voi accepta", a precizat tehnicianul care are la Vaslui un salariu anual de 100.000 de dolari.

    INTERESE
    Renuntarea lui Cristi Borcea la functia de director executiv, anuntata pentru 1 iulie, naste polemici printre investitorii "ros-albilor", fiecare cautand sa-si impuna punctul de vedere. Pentru ocuparea postului ramas vacant, discutiile aprinse se invart in jurul lui Constantin Danilescu, actualul director sportiv al FC Dinamo, care ar fi impins in fata de bunul sau prieten, Cornel Dinu. "Procurorul", care este actionar al viitoarei societati si are drept de vot, ar fi fost atentionat sa "uite", principalul motiv fiind trecutul stelist al lui Danilescu. Prin club se mai vehiculeaza, pentru alte functii de conducere, numele lui Ion Moldovan si al lui Ionut Lupescu, insa ultimul este greu de crezut ca va accepta, avand in vedere relatiile reci cu actuala conducere.

    CONFLICT
    In trecut foarte buni prieteni, Mircea Rednic si Ioan Andone nu sunt in relatii amicale acum. "S-a suparat pe mine dupa ce anul trecut Borcea mi-a facut o oferta. El a crezut ca deja am semnat contractul, dar eu am refuzat pentru ca mi-am dat cuvantul in fata lui Dinel Staicu ca ma duc la Craiova. Am auzit ca s-a suparat si am incercat sa vorbesc cu el, dar nu mi-a raspuns la telefon. Eu n-am vrut niciodata sa-l lucrez pe Andone. Sotiile noastre sunt in relatii foarte bune, iar copiii ies impreuna la un suc, la un film", a comentat Mircea Rednic.
    ×
    Subiecte în articol: sport rednic