x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Tot cu Rednic?

Dinamo - Tot cu Rednic?

de Daniel Stan    |    05 Sep 2007   •   00:00
Dinamo - Tot cu Rednic?

Antrenorul demisionar a lăsat impresia că nu ar da inapoi la o eventuală discuţie privind continuarea in "Ştefan cel Mare", insă conducerea ar prefera alte variante.

Antrenorul demisionar a lăsat impresia că nu ar da inapoi la o eventuală discuţie privind continuarea in "Ştefan cel Mare", insă conducerea ar prefera alte variante.

Apele continuă să fie tulburi la gruparea campioană. După eşecul cu Gloria Bistriţa şi după demisia lui Mircea Rednic, conducătorii grupării campioane tot caută soluţii, dar s-au lovit numai de refuzuri.

AŞTEPTARE. Preşedintele Nicolae Badea anunţase că pănă ieri urma să comunice numele noului antrenor. Numai că toate pistele vizate de oficialii dinamovişti s-au inchis. Au existat multe tratative, dar toţi cei doriţi au intors spatele. Aşa că, surprinzător, soluţia ar putea veni tot de la Mircea Rednic. "Mă mai găndesc. Nu poţi şti niciodată ce va fi măine", a declarat tehnicianul. Chiar dacă Nicolae Badea s-a găndit şi la această variantă de criză, oficialii preferă să mai aştepte. De aceeaşi părere este şi Rednic: "Ce pot face eu, dacă acţionarii nu mă mai vor". Va fi greu totuşi, "Puriul" intrănd in dizgraţia foştilor săi protectori, Cristi Borcea şi Vasile Turcu, dar şi a jucătorilor importanţi.

DORIT. Chiar dacă suporterii l-au contestat pentru ratarea calificării in grupele Ligii Campionilor şi după eşecul cu Bistriţa, tot Rednic este dorit la echipă. Intr-un sondaj efectuat de fani pe site-ul dinamomania, Rednic a intrunit 46% dintre sufragii, in timp ce 15% il doresc pe Mircea Lucescu, 10% pe Răzvan Lucescu, 8% pe Ioan Andone, in timp ce 13% merg pe mănă unui tehnician străin. In goana găsirii unui nou antrenor, conducerea ar fi avansat şi numele germanului Lothar Matthaus, ultima oară la Red Bull Salzburg, de unde a plecat după o ceartă cu directorul tehnic Giovanni Trappattoni.

Insistenţe

Conducerea dinamovistă, dar in special preşedintele Nicolae Badea, insistă pentru venirea lui Răzvan Lucescu, in prezent sub contract cu FC Braşov. Lucescu jr se află in Bucureşti de luni după-amiază, ieri disputănd un meci in Cupa Romăniei, 5-0 cu FC Chitila. Atăt luni seară, căt şi ieri, "căinii" l-au presat pe tehnician, care a amănat un răspuns decisiv. In mijlocul tratativelor dintre părţi s-ar afla chiar Mircea Lucescu, bun prieten cu Nicolae Badea. De asemenea, se aşteaptă un răspuns şi din partea lui Ladislau Bölöni.

×
Subiecte în articol: sport rednic