x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamo - Zicu ramane rezerva

Dinamo - Zicu ramane rezerva

de Sorin Anghel    |    24 Aug 2005   •   00:00
Dinamo - Zicu ramane rezerva

Ratarea monumentala din meciul cu Farul, scorul 0-1, il va costa scump pe Ianis Zicu.
Antrenorul Ioan Andone intentioneaza sa-l pastreze pe banca de rezerve maine, cand Dinamo joaca la Nicosia returul cu Omonia, din cadrul turului doi preliminar al Cupei UEFA. In locul sau, in prima echipa a "cainilor" va reaparea Claudiu Niculescu.

OFENSIV. "Nu mergem sa aparam avantajul obtinut la Bucuresti, pentru ca forta noastra ramane totusi atacul. Asta chiar daca, la ultimul meci de acasa, nu am reusit sa inscriem. Rezultatul trebuie uitat", a mai spus Andone. Tehnicianul "cainilor" a vizionat caseta cu inregistrarea Supercupei Ciprului, castigata de Omonia Nicosia dupa executarea loviturilor de departajare. "Am vazut ca Omonia e o echipa periculoasa, chiar daca si-a menajat cativa jucatori. Suporterii lor creeaza o atmosfera fantastica, dar asta nu mai este o problema pentru noi", a mentionat Andone.

OPTIMIST
Presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea, considera ca infrangerea din partida cu Farul a fost ca un dus rece in urma caruia jucatorii trebuie sa se trezeasca. "Nu schimbam regulile in timpul jocului. Jucatorii cunosc regulamentul de ordine interioara care se aplica indiferent daca e vorba de o infrangere sau o victorie. Regulamentul vizeaza rezultatele", a spus Nicolae Badea, pe un ton categoric.

TACTICA


"Nu mergem sa aparam avantajul obtinut la Bucuresti, pentru ca forta noastra ramane totusi atacul. Asta chiar daca la ultimul meci de acasa, nu am reusit sa inscriem. Rezultatul trebuie uitat"
Ioan Andone
antrenor Dinamo

×
Subiecte în articol: sport