x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dinamovistii vor fi inmormantati azi

Dinamovistii vor fi inmormantati azi

17 Feb 2004   •   00:00

Constantin Popescu, antrenorul centrului de copii si juniori al FC Dinamo, si asistentul medical Liviu Retezeanu care au murit asfixiati, in noaptea de vineri spre sambata, intr-o vila din Busteni vor fi purtati astazi pe ultimul drum.

Astazi, la ora 12:30, la Biserica "Serban Voda" din Capitala va fi oficializata ceremonia religioasa a lui Constantin Popescu, inmormantarea urmand sa aiba loc la Cimitirul Metalurgiei. Tot la aceeasi ora, Liviu Retezeanu va fi inmormantat la cimitirul din satul Crainici, comuna Bola, judetul Mehedinti.

EXTERNATI. Cei cinci juniori dinamovisti, componenti ai grupei 1987, care au acuzat probleme medicale dupa incidentul de la Busteni au fost externati din Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca. Acestora, Alexandru Vladoiu, Alexandru Dan, Mihai Toader, Geremi Baud si George Celnicu, li s-a recomandat sa se prezinte la medic peste doua saptamani.

VICTORIE. Jucatorii echipei Dinamo, pregatiti de Ioan Andone, au jucat aseara, in Turcia, cu banderole negre pe brat, in amicalul castigat cu 4-1 in fata rusilor de la FC Rostov. Pentru alb-rosii au marcat Grigorie, Cl Niculescu, Barcauan si Cigan (penalti).

ANCHETA. Dupa producerea tragicului eveniment, Leonard Stoicescu, de la Inspectia de Stat pentru controlul cazanelor, recipientelor sub presiune si instalatiilor de ridicat (ISCIR), s-a deplasat la fata locului pornind de urgenta o ancheta. "Accidentul s-a produs intr-o zona in care functiona o centrala termica cu tiraj natural, instalata de o firma sau de o persoana care, se pare, nu dispune de autorizatie", a relatat Stoicescu dezvaluind si faptul ca a mai depistat inca o centrala cu tiraj fortat, care prezenta deficiente in functionare. (Cosmin Smochina)

Rapid ofera 100 milioane de lei
Rapid Bucuresti a anuntat ca ofera 100 de milioane de lei familiilor indoliate, clubul regretand drama traita de Dinamo. "Ne declaram solidaritatea cu conducerea si personalul clubului din Soseaua Stefan cel Mare, greu incercati in aceste zile, si, ca o dovada a liniei umane pe care vrea sa o urmeze in activitatea sa AFC Rapid, ne facem o datorie de onoare prin oferirea unui ajutor in valoare de 100 de milioane de lei membrilor familiilor indoliate. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei plecati dintre noi!", se scrie in comunicatul semnat de presedintele Ioan Becali.

×
Subiecte în articol: sport