x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Discută Dan Petrescu preluarea naţionalei Poloniei!?

Discută Dan Petrescu preluarea naţionalei Poloniei!?

de Ovidiu Ciutescu    |    16 Oct 2009   •   00:00

Eşecul înregistrat de Polonia, scor 0-1, pe propriu teren, contra Slovaciei în preliminariile Campionatului Mondial 2010 a făcut ca banca tehnică a naţionalei leşilor să rămână liberă. Mandatul interimarului Stefan Majewski a luat sfârşit. Conform casei de pariuri Ladbrokes (una dintre cele mai mari case de pariuri din lume), "Bursucul" este al 9-lea favorit la preluarea acestei echipe.



Lista posibililor selecţioneri este deschisă de Franciszek Smuda (Zaglebie Lubin), antrenor pe care Ladbrokes îl creditează cu o cotă de e 2,00, în timp ce Dan Petrescu (101 cotă) e peste fosta mare glorie a leşilor, Zbigniew Boniek (181)! Pe lista "posibililor", casa de pariuri a introdus şi nume "la plesneală", unul dintre acestea fiind al lui Jose Mourinho - în prezent pe banca tehnică a lui Inter Milano. Tehnicianul portughez are o cotă de 401!

Dan Petrescu cunoaşte fotbalul polonez, el lucrând ca antrenor principal în 2006 la Wilsa Cracovia. Cu respectiva echipă Petrescu a devenit vicecampion al Poloniei.

×
Subiecte în articol: sport