x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Dobos: "Sunt stelist!"

Dobos: "Sunt stelist!"

de Mihai Igirosanu    |    19 Aug 2005   •   00:00
Dobos: "Sunt stelist!"

Cu cateva zile inaintea confruntarii de pe "Dan Paltinisanu", fostul fundas central al Stelei si actualul presedinte al lui Poli, Anton Dobos, si-a facut public atasamentul fata de fostul sau club. Liderul gruparii de pe Bega a precizat ca tine cu Steaua doar in meciurile in care "ros-albastrii" nu au ca adversar pe Poli.

SINCER. "De fiecare daca cand Poli nu intalneste Steaua, eu sunt stelist. Sper sa nu se supere nimeni, dar asa este si normal, pentru ca am jucat multa vreme in Ghencea. Sambata insa, tin cu Poli si sper sa si luam campionatul", a declarat Dobos, care intre anii 1992 si 1996 a evoluat cu Steaua si in Liga Campionilor. El sustine ca echipa campioana este favorita pentru confruntarea cu trupa lui Cosmin Olaroiu: "Dupa cum a inceput campionatul, eu zic ca Steaua este favorita. Sper sa-i batem pentru prima data la Timisoara. Nu vreau sa ma gandesc la esec". Presedintele banatenilor ii da dreptate lui Viorel Moldovan, care spusese ca timisorenii trebuie sa fie mai mo-desti: "Am fost ametiti de declaratii, a fost un dus rece si sper ca ne-a ajutat".

ROSIANU PROMITE VICTORIA
Directorul executiv al lui Poli, Emil Rosianu, reprezentantul companiei Balkan Petroleum in conducerea clubului, debordeaza de optimism: "Veti vedea ca vom bate si pe Steaua si nu ne gandim la ceea ce a fost in anii trecuti. Este un meci normal. Trebuie sa trecem de el si sa mergem inainte. Vom invinge, credeti-ma!", a afirmat Rosianu. El a mai precizat ca infrangerea de la Bacau nu s-a lasat cu amenzi pentru jucatori. "Nu e nevoie de sanctiuni, pentru ca jucatorii s-au sanctionat singuri", a completat presedintele Dobos.

REVEDERE INTRE PRIETENI
Partida de sambata seara ar putea prilejui si intalnirea pe gazon, ca si adversari, intre doi buni prieteni, internationalii de tineret Sorin Radoi si Banel Nicolita. "Ne-am vazut la amicalul cu Israelul, de la Mogosoaia. Banel mi-a spus ca abia asteapta sa revada publicul de la Timisoara, dar crede totusi ca Steaua va castiga", a declarat fundasul dreapta al lui Poli, Sorin Radoi. Meciul de pe Bega va fi arbitrat de o brigada cu Marian Salomir la centru, ajutat la cele doua linii de la Octavian Sovre si Zoltan Szekely.

×
Subiecte în articol: sport