x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Sport Doi disponibilizaţi

Doi disponibilizaţi

de Marius Mihalcea    |    10 Ian 2008   •   00:00
Doi disponibilizaţi

Romeo Stancu şi brazilianul Tamandare sunt singurii jucători de care se va despărţi gruparea de sub Podul Grant în această pauză competiţională.

RAPID - În locul lui Mazilu vor un atacant sud-american

 

Romeo Stancu şi brazilianul Tamandare sunt singurii jucători de care se va despărţi gruparea de sub Podul Grant în această pauză competiţională.


Principalul acţionar al clubului feroviar, George Copos, a spus ieri că nici unul dintre jucătorii despre care s-a vehiculat că vor părăsi Giuleştiul nu va pleca în această iarnă. În schimb, Romeo Stancu şi Tamandare vor trebui să-şi caute, începând de ieri, un nou angajament, ei fiind trecuţi pe lista de transferuri.

 

SITUAŢIE. În calea prelungirii şederii în Giuleşti a acestora stau în primul rând salariile lor, Romeo Stancu fiind retribuit cu 80.000 de euro pe an, iar Tamandare, cu 100.000 de euro. George Copos consideră că nici unul din ei nu merită aceşti bani cât timp ambii au fost mai mult rezerve în cele 19 etape scurse din actuala stagiune. Dacă Tamandare a fost păstrat adesea pe bancă din ordin tehnic, Stancu a bifat numai 78 de minute şi pentru că a fost multă vreme accidentat. De altfel, Copos a ţinut să lămurească şi situaţia lui Mazilu: “Pentru Ionuţ sunt mai multe oferte, dar nu-i dăm drumul decât cu o singură condiţie: să aducem în locul lui un atacant de acelaşi nivel, argentinian sau brazilian”. Acesta a precizat apoi că gruparea giuleşteană nu intenţionează să se despartă de Buga. “Nu am discutat absolut nimic cu cei de la Steaua despre Buga, pe care este exclus să-l vindem. Avem nevoie de Buga în continuare”, a încheiat finanţatorul.

 

 

×
Subiecte în articol: sport